Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Presentació a la Delegació del Vallès

Jornada informativa sobre el vehicle elèctric a la Delegació del Vallès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les delegacions del Vallès dels col·legis d'aparelladors, arquitectes i enginyers, va organitzar el passat 23 de novembre una jornada informativa sobre el vehicle elèctric, amb l'objectiu de debatre i reflexionar sobre un tema d'actualitat com és aquest, tant des del punt de vista normatiu i de mobilitat urbanística, com des del punt de vista tecnològic, necessitats d'autonomia i infraestructures de recàrrega i d'experiències consolidades en aquest àmbit.

La jornada, organitzada amb la col·laboració del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya, va comptar amb la presència de Miquel Turné, Delegat del Vallès del COAC, Francesc Figueras, President de la Delegació del Vallès dels EIC, i Bernat Navarro, Delegat del Vallès Occidental del CAATEEB.

Es va comptar amb la participació dels següents ponents:

Miquel Àngel Escobar. ICAEN. PIRVEC 2016-2019. Pla estratègic per al desplegament d'infraestructura de recàrrega per al vehicle elèctric a Catalunya. 

Piet Holtrop. Advocat a HOLTROP S.L.P Transaction & Business Law. Reptes reguladors de la mobilitat elèctrica. 

Sander Laudy, arquitecte. Gerent B01 arquitectes, Junta Directiva Green Building Council España i fundador Ibiza Electric VC SL.

Baltasar López, enginyer industrial. CEO de Millor Battery i Responsable del Laboratori de Bateries i Vehicle elèctric d'EURECAT. Bateries: Tecnologia, I+D i fabricació. 

Francisco Díaz-González. Professor del Departament Enginyeria Elèctrica de la UPC. Investigador al centre de recerca CITCEA-UPC. Emmagatzematge en vehicles elèctrics per a l'optimització energètica en edificis del sector terciari. 

Joan Pallisé. Director de Relacions Institucionals. CIRCUTOR. Infraestructures de recàrrega.

Ricard Gey Montero. EV Business Development. Nissan Iberia S.A.  Més enllà de la mobilitat sostenible. 

Pol Farré. Cap de projectes de UPC ecoRacing. Disseny i fabricació de monoplaces de competició per participar en esdeveniments del certamen Formula Student. 

Roger Pernas, arquitecte. IESE. EMBA'15. Casa Solo Arquitectes. Soci de la cooperativa elèctrica Som Energia i inversor en el projecte GenerationkWh. 

Les conclusions i cloenda van anar a càrrec de Francesc Garriga, coordinador de la Subcomissió d'Automoció dels EIC.

La jornada va tenir una gran participació d’assistents, que van intervenir activament en els col·loquis demostrant un gran interès en les ponències.

Descarrega aquí les imatges de la jornada: imatge 1, imatge 2.


1/12/2017
Tornar