Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores

Obertes les inscripcions per al Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores de l'Escola Sert

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores (MDEI+I) de l'Escola Sert pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària, en el qual les necessitats reals dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en desenvolupaments urbanístics i projectes d'edificació amb un alt contingut d'innovació en els models, processos i productes convencionals.

L'empresa immobiliària requereix d'una adequació ràpida als criteris emergents d'edificació intel·ligent, sostenible, d'alta qualitat ambiental, digital i robòtica, alhora que hauria de plantejar processos amb la participació de tots els agents vinculats.

El caràcter professional i pluridisciplinari del màster ens permet pensar que els canvis impulsats des de la direcció de les empreses conjuntament amb els responsables de gestionar i d'analitzar les operacions immobiliàries poden assegurar l'èxit del repte plantejat.

El Màster es dirigeix a arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, enginyers tècnics, economistes, gestors i empresaris, etc. que tinguin interès a especialitzar-se en l'anàlisi i gestió d'operacions immobiliàries des d'un punt de vista arquitectònic, constructiu, econòmic, financer, comercial i d'explotació.

Compta amb l'acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i títol propi per la Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Associació de Promotors de Catalunya.

Per a més informació sobre el programa i per a inscripcions, visita el web de l'Escola Sert.

Podeu consultar, també, el programa formatiu 2020-2021 de l'Escola Sert

Versió per a imprimirPDF version