Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Impulsa la teva carrera professional amb el nou Portal del Treball del COAC

Imatge: 
Andres Flajszer
El Servei d'Ocupació del COAC estrena el nou Portal del Treball, que agrupa en un únic espai tots els recursos necessaris per al desenvolupament de la teva carrera professional.

L'objectiu de la plataforma és oferir la millor eina de suport per a la cerca de feina i, alhora, facilitar a les empreses del sector la selecció i contractació d'arquitectes.

Descobreix tots els avantatges del Portal del Treball
Accedeix a una àmplia varietat d'ofertes de feina i troba les que millor es corresponen amb les teves habilitats i interessos. El Portal del Treball s'ha dissenyat per ser una eina àgil i intuïtiva que et permeti fer lluir el teu perfil professional i faciliti al màxim el contacte amb empreses.

Si ets una empresa i vols fer créixer el teu equip, el Portal del Treball t’ajuda a trobar els millors professionals d'arquitectura, millorar l’eficiència empresarial i retenir el talent. La nova plataforma ofereix totes les facilitats per dur a terme el procés de selecció de candidats de manera àgil i eficient.

La plataforma disposa de diverses funcionalitats complementàries:

· Formació contínua
La formació és una eina imprescindible que et permetrà adquirir noves habilitats i coneixements per millorar les teves oportunitats laborals, ampliar la xarxa de contactes, acreditar competències i millorar la confiança i la motivació. 

· Servei d'orientació laboral
L'assessorament personalitzat t'ajudarà a definir els teus objectius professionals i identificar les teves habilitats i valors, i et permetrà treballar la millor estratègia tenint en compte les tendències del mercat laboral. 

· Ofertes de l'administració pública
Des del Portal del Treball t'ensenyem el funcionament del CIDO, el Cercador d'Informació i Documentació Oficials, on trobaràs totes les ofertes d’ocupació pública. 

· Taulell d'anuncis
Per últim, el portal t'ofereix un espai on posar-te en contacte amb altres arquitectes per tal de compartir espais o serveis. 

Accedeix a la plataforma i posa en valor tot el que pots oferir com a professional de l'arquitectura
Et convidem a entrar al nou portal i donar-te d'alta. 
Si vols treballar en una empresa, clica aquí.
Si el que vols és contractar un/a arquitecte/a per al teu equip, clica aquí.
8/04/2024
Tornar