Concurs del projecte de la fàbrica de cartró de Sant Adrià de Besòs.
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Acte de presentació: Concurs del Projecte de la Fàbrica de cartró de Sant Adrià

L'INCASÒL és propietari d’una finca situada a Sant Adrià de Besòs, on havia estat instal·lada durant molts anys l’antiga fàbrica de cartró Llandrich. Ara, juntament amb l’Ajuntament de Sant Adrià, fa una crida per a la constitució d’equips pluridisciplinaris disposats a innovar en la construcció i rehabilitació d’una arquitectura i d’uns espais públics adaptats als reptes propis del segle XXI.

L'objecte del concurs és obtenir aportacions creatives en els camps de la innovació urbana, arquitectònica, ambiental, cultural, econòmica i social, buscant que la innovació s’adreci tant al contenidor com al contingut, més enllà del gest arquitectural, dins del marc que estableix el planejament vigent.

Aquest concepte d’innovació va més enllà dels gestos arquitectònics per centrar-se en aspectes contemporanis com són la construcció d’un espai públic i uns equipaments al servei del ciutadà, el reciclatge urbà, la barreja d’usos, els processos de construcció, el tractament energètic de les edificacions o l’ús dels materials.

El proper dimarts 29 de gener a les 19 h, se celebrarà l'acte de presentació d'aquest concurs a la Sala Auditori de l'Associació de Promotors de Catalunya.

INSCRIPCIONS.

Programa:

19.00 h Recepció i entrega de la documentació

19.30 h Presentació de la sessió

· Assumpció Puig, degana del COAC
· Lluís Marsà, president de l’APCE
· Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs
· Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

20.00 h Concurs del Projecte de la Fàbrica de cartró de Sant Adrià de Besòs

· Albert Civit, director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) 

20.30 h Col·loqui


INSCRIPCIONS.Versió per a imprimirPDF version