Visitants a Prefabricats Pujol

Visita a Prefabricats Pujol

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dijous 24 de novembre la Delegació del Vallès del COAC va organitzar una visita guiada per les diferents instal·lacions del centre de producció Prefabricats Pujol, a  Mollerussa.

El Grup Pujol és un grup de més de 30 empreses dedicades essencialment a la fabricació, transport, muntatge i distribució d'elements prefabricats de formigó i materials per a la construcció, amb plantes de producció distribuïdes per tot el territori espanyol i al Regne Unit, a la ciutat de Leeds, des de l'any 2009. 

Són especialistes en la fabricació d'elements estructurals, en el vessant de forjats per a vivenda, en naus industrials, habitatges unifamiliars, elements per a obra pública i paviments.

El centre disposa d'una superfície total de terreny, per a les seves fàbriques i instal·lacions, de més de 200 hectàrees, amb la tecnologia més avançada del mercat, unes instal·lacions modernes i àmplies, dotades amb maquinària d'última generació i un equip tècnic molt qualificat, que permet assessorar, col·laborar i respondre plenament als projectes i necessitats dels seus clients.

Un grup d’uns quinze arquitectes col·legiats van fer la visita guiada per les instal·lacions, conduits per Antoni Sarradell, gerent de l’empresa, que els va guiar per les diverses fàbriques en què duen a terme els diferents processos productius que engloba l’empresa. També es va oferir una demostració d’una prova de resistència de materials.


Tornar