Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andres Flajszer

Postgrau de l'Escola Sert en Facility Management (5a edició)

El proper mes de setembre començarà la cinquena edició del Postgrau en Facility Management, dirigit pels arquitectes Felip Neri Gordi i Lluís Dalmau. El programa formatiu d'aquest postgrau s'ha elaborat amb el suport de la Comissió Consultiva d'Experts en Facility Management (es pot consultar la llista d'experts a la fitxa del curs).

En l'actual context, l'àmbit de la gestió dels edificis té bones oportunitats de treball pel professional que ve després del projecte i la construcció. El Facility Manager és la figura clau per optimitzar els recursos de les empreses. Planifica els manteniments preventius i correctius dels edificis, implementa tecnologies intel·ligents, gestiona els espais i noves ubicacions i estalvia despeses energètiques. Amb criteri professional, decideix davant d'una opció de compra o lloguer, gestiona la subcontractació de serveis i selecciona el programari de gestió més adequat. L'objectiu del curs és que el professional adquireixi noves capacitats de gestió i planificació que li permetin garantir el nivell de servei més adequat als usuaris interns i externs d'una organització.

El postgrau està estructurat en sis mòduls i tractaran els següents temes: 
1. Models de planificació i implantació del Facility Manager en diferents organitzacions 
2. Gestió patrimonial, sostenibilitat i prevenció de riscos 
3. El Facility Manager en la fase de projecte i obra
4. Negociació i gestió de contractes de manteniment i serveis
5. Gestió d'espais en diferents tipologies d'edifici i zones d'ús públic
6. Costos i inversions derivades del Facility Manager i el cicle de vida

Durant el postgrau es realitzaran visites guiades a edificis de diferents tipologies i usos, tant públics com privats, amb l'objectiu de conèixer in situ el rol del Facility Manager en diferents organitzacions. 

Tancament d'inscripcions
En aquests moments no queden places presencials dsponibles per aquesta edició. S'han obert unes places en línia per aquells alumnes que vulguin fer el seguiment del curs 100% a distància (excepte les visites programades). Per formalitzar la inscripció o rebre més informació, consulteu amb l'Escola Sert.Printer-friendly versionPDF version