Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Noves bonificacions a la quota

A partir d'aquest mes de setembre es poden sol·licitar al COAC les noves bonificacions sobre la quota col·legial amb la voluntat, d'una banda, de poder ajudar i donar suport als arquitectes en situació de dificultat econòmica i, de l’altra, promoure i facilitar la col·legiació. Les bonificacions s'aplicaran a partir del trimestre següent a la seva aprovació.

Actualment els prop de 10.000 col·legiats tenen al seu abast, amb la quota col·legial, un ampli ventall de serveis que els permet estar al dia sobre la professió a nivell tècnic, formatiu, laboral, cultural, internacional; i alhora rebre suport i assessorament en aquelles qüestions que necessiten.

La nova mesura posa aquests serveis a l'abast de més arquitectes, contribuint així a fer més gran el col·lectiu i fent que el Col·legi reflecteixi millor la realitat de la professió. 

Com sol·licitar-les
Les noves bonificacions, que se sumen a les ja existents (per a arquitectes que inicien la seva activitat laboral, arquitectes jubilats o els que resideixen a l'estranger), es poden demanar a la Secretaria de qualsevol seu col·legial i seran efectives a partir de la factura trimestral següent a l’aprovació de la sol·licitud.

Més informació:

Consulteu les bonificacions i criteris de sol·licitud i validesa en aquest document.

Consulteu les quotes col·legials vigents el 2017 aquí.26/08/2016
Tornar