Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Auditori Alfredo Kraus a Gran Canària. 1984. Autors del dibuix: M. Ribas i Oscar Tusquets. Fons Tusquets Blanca

L'Arxiu del COAC col·labora en l'exposició "Arquitectures" de la Fundació Setba

El passat 21 de setembre es va inaugurar la mostra “Arquitectures. Tres edificis, tres arquitectes, tres intèrprets” a la sala d’exposicions de la Fundació Setba. En ella es poden veure projectes d’arquitectura de tres arquitectes catalans i, alhora, veure interpretacions artístiques d’aquests edificis.

Les obres són l’edifici del carrer Brusi-Via Augusta-Sant Elies, projectat per Moragas Gallissà i interpretat per Sílvia Martínez-Palou; la casa de La Ricarda, de Bonet Castellana, interpretada per Bea Sarrias; i l’auditori Alfredo Kraus, de l’arquitecte Òscar Tusquets, qui ha volgut fer ell mateix una interpretació de la seva obra.

A l’exposició, a més de les pintures dels artistes, hi ha objectes, fotografies, plànols i dibuixos dels tres projectes esmentats. En aquest sentit, l’Arxiu Històric del COAC ha col·laborat amb el préstec de 16 documents dels fons Moragas, Tusquets i Bonet, a més de 5 imatges de Català-Roca i 8 de Maspons-Ubiña.

La mostra es podrà veure a la Fundació Setba fins al 18 de novembre. Per a més informació, consulta el web de la Fundació.
27/09/2017
Tornar