• Arquitectures en Públic. Propostes sobre l’Exposició de Mostres d’Arquitectura

  En el marc del concurs convocat per la Demarcació de Barcelona del COAC per a la contractació del projecte de disseny i direcció d’execució de l’exposició Itinerant de les Mostres d’Arquitectura Catalana, tindrà lloc a la seu del COAC Catalunya l’acte “Arquitectures en Públic. Propostes sobre l’Exposició de Mostres d’Arquitectura”.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dm, 21 desembre a les 18.30 h

 • XLIV Curset de l'AADIPA

  XLIV Curset de l'AADIPA: Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació

  Des de fa més de quaranta anys l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional “Curset”, les Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Enguany se’n celebrarà la XLIVa edició, del 16 al 19 de desembre, amb el títol PATRIMONI CUSTODIAT.

  Demarcació: COAC
  Des de: Dj, 16 desembre - Fins: Dg, 19 desembre

 • Conferència: Linazasoro & Sánchez Arquitectura

  El dijous 16 de desembre a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Demarcació de Lleida una conferència a càrrec de Linazasoro & Sánchez Arquitectura, societat formada el 2011 pels arquitectes José Ignacio Linazasoro i Ricardo Sánchez.

  Demarcació: Lleida
  Día: Dj, 16 desembre 19.30 h

 • Presentació del llibre "La abstracción del Territorio (1987) de Rosa Barba"

  El proper 1 de desembre a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "La abstracción del Territorio (1987) de Rosa Barba"⁣, amb la participació d'Estanislau Roca, arquitecte i catedràtic emèrit de la UPC, Oriol Nel·lo, geògraf i professor titular de la UAB, i Ricard Pié, arquitecte i catedràtic emèrit de la UPC.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dc, 15 desembre a les 19h

 • Trobada de Nadal 2021. L'arquitectura com a eina de salut

  El 80% dels determinants de salut estan fora del sistema sanitari. De tots aquests determinants, l'arquitectura (l'urbanisme i l'edificació) té un paper clau en la creació d'entorns saludables que millorin la qualitat de vida de les persones, on es puguin dur pautes de vida saludables i es tinguin en compte factors socioeconòmics per crear igualtat i equitat.

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dj, 09 desembre 19.30 hores

 • Presentació de The Urban Times #1 -Mobility

  Per a l'acte de presentació de la revista The Urban Times, comptarem amb la participació de Marc López i Jordi Artigas, membres de l’OUA i impulsors de la iniciativa; i d'Anna Roura i Pep Quílez, membres de l’equip editor. Seguidament hi haurà un debat amb Marta Bugés, José Antonio Gras i Anna Roura entorn al tema del 1er número: la mobilitat.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 09 desembre a les 18.30 h

 • Mostra d'Arquitectura Catalana

  TROBADA D’ARQUITECTES DE LA DEMARCACIÓ DE LES COMARQUES CENTRALS I LLIURAMENT DE LES MENCIONS DE LA 8a MACC

  El divendres 3 de desembre a les 18 h, se celebrarà la Trobada anual d'Arquitectes de la Demarcació de les Comarques Centrals.  

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dv, 03 desembre A les 18h

 • Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya

  Exposició 'Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya'

  El dijous 2 de desembre de 2021, a les 16.30 hores, tindrà lloc a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, la inauguració de l'exposició 'Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya'. En el decurs de l'acte, l'arquitecte Josep Maria Fortià, presentarà el catàleg que recull les 204 imatges i els 8 gràfics de les tipologies més freqüents o de més difícil comprensió a simple vista.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 02 desembre - Fins: Dll, 31 gener

 • Conversa "Making of Making"

  En el marc de l’exposició “The making of making (architecture)” que analitza els processos de disseny de l’estudi fundat per Josep Miàs l’any 2000 i que es pot visitar al Museu del Disseny, el proper 2 desembre a les 18.30 h se celebra la conversa entre el mateix Josep Miàs i l’arquitecta Victòria Garr

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 02 desembre a les 18.30 h

Pàgines