Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Viatge a Sevilla

  a Demarcació de Lleida del COAC organitza, per als dies 16, 17 i 18 de maig de 2017, un viatge a Sevilla.Durant aquests dies es visitaran diferents obres dels arquitectes Guillermo Vázquez Consuegra, Cruz y Ortiz, MGM-José Morales i Sara de Giles, AF& Arquitectos, Martínez Lapeña-Torres Arquitectes, Sol89-María González i Juanjo López de la Cruz.

  Demarcació: Lleida
  Des de: 16 juny 2017 - Fins: 18 juny 2017

 • Conferència: Mario Corea

  La Demarcació de Tarragona, conjuntament amb el Centre de Lectura de Reus, us conviden a la conferència de l’arquitecte Mario Corea que es farà el dijous 25 de maig a les 19.30h al Centre de Lectura de Reus. Ens parlarà dels projectes recents que porten a terme des del seu despatx professional i també ens explicarà com es va concebre el projecte de l’hospital universitari Sant Joan de Reus, obra del seu estudi.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 25 maig 2017 19.30h

 • Arquitectura en espais insospitats, per la Setmana d'Arquitectura

  Al llarg de la Setmana d’Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya desplegarà una sèrie de petites exposicions d’arquitectura per tota la ciutat, en espais ben insospitats!

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 22 maig 2017 - Fins: 27 maig 2017

 • Cicle de cinema "Barcelona de pel·lícula"

  Una de les activitats organitzades en el marc de la Setmana d’Arquitectura, que vol reforçar el valor que per als ciutadans i ciutadanes té l’arquitectura i el paisatge urbà quotidià, és el cicle de cinema i arquitectura “Barcelona de pel·lícula”.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 20 maig 2017 - Fins: 26 maig 2017

 • Itineraris urbans: Arquitectours

  La Setmana d’Arquitectura vol apropar l’arquitectura i l’urbanisme de qualitat als seus ciutadans. Per això, organitza un seguit de rutes guiades que descobreixen aspectes i fisonomies urbanes poc explicades o insospitades.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 20 maig 2017 - Fins: 24 maig 2017

 • Exposició: Les Catedrals del Vi

  Del 15 de maig a l'11 d'agost del 2017 podrem veure l'exposició de fotografies "Les catedrals del vi" a la Sala Barhaus de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes.L'exposició és un recull d’imatges dels cellers cooperatius modernistes de les nostres comarques.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: 15 maig 2017 - Fins: 11 agost 2017

 • Conferència: Grupo Aranea

  El dijous 11 de maig a les 19.30h, l'arquitecte Francisco Leiva de l'estudi d'arquitectura alacantí "Grupo Aranea" ens palarà dels seus últims projectes i de les intencions fonamentals que determinen la trajectoria d'aquest equip.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 11 maig 2017 19.30h

 • Exposició de la 7a Mostra d'Arquitectura de les Comarques Centrals a Igualada

  Del 4 al 26 de maig de 2017, la Sala d'Exposicions de la Biblioteca Central d’Igualada acollirà l’exposició de la 7a Mostra d’Arquitectura de les Comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i Solsonès, que recull els projectes mencionats, seleccionats i presentats a aquesta edició.Les obres mencionades de la 7a edició són les següents:

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Des de: 4 maig 2017 - Fins: 26 maig 2017

 • "Arquitectura per a tothom". Conferència inaugural de l'exposició de la 7a Mostra de les Comarques Centrals

  Amb aquesta xerrada a càrrec de l’arquitecte igualadí Pere Puig, s’inaugura l’exposició de les obres presentades a la 7a Mostra d’Arquitectura de les Comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i Solsonès, exposició que recull els projectes mencionats, seleccionats i presentats a aquesta edició.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Día: 4 maig 2017 2/4 de 8 de la tarda

Pàgines