Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Vers una tradició viva. José Antonio Coderch

  Acte inaugural: divendres 21 de juliol, a les 19h

  Demarcació: Girona - Delegació de l'Alt Empordà
  Des de: 21 juliol 2017 - Fins: 27 juliol 2017

 • Exposició: Arquitectures desaparegudes

  La ciutat és un aparador viu que mostra el treball de tantes i tantes generacions d’arquitectes. Passejant pels carrers podem veure estils, usos, valors socials, empremtes, en definitiva, que defineixen el teixit de la ciutat.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: 13 juliol 2017 - Fins: 18 setembre 2017

 • Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2017

  La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya celebrarà el proper dijous 13 de juliol la trobada anual d'arquitectes del Vallès, que tindrà lloc a Mollet del Vallès.La jornada començarà a les 19 h amb una visita guiada a l'Ajuntament de Mollet del Vallès, obra de l'equip d'arquitectes Serra-Vives-Cartagena. Seguidament, ens desplaçarem al Mercat Vell, on tindran lloc les presentacions tècniques.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: 13 juliol 2017 19:00

 • Viatge a Milà

  Després d’un temps sense programar cap viatge, la Demarcació de Girona repren aquesta activitat amb una “escapada” a Milà del 7 al 9 de juliol del 2017.

  Demarcació: Girona
  Des de: 7 juliol 2017 - Fins: 9 juliol 2017

 • Visita guiada al Celler Cooperatiu de Sant Cugat del Vallès

  La Delegació del Vallès del COAC organitza, el proper divendres 7 de juliol a les 10.30 h, una visita guiada al Celler Cooperatiu de Sant Cugat, a càrrec de Joan Albert Adell, arquitecte que va participar en la direcció tècnica de la recent rehabilitació de l'edifici.El Celler és un edifici modernista del 1921 projectat per l'arquitecte Cèsar Martinell i Brunet, que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: 7 juliol 2017 10.30 h

 • Presentació a Lleida de l'avantprojecte de Llei de Territori

  El proper dijous 6 de juliol, de 16 a 19.30 h, tindrà lloc a Lleida una jornada de presentació de l’avantprojecte de Llei de Territori.L’avantprojecte té com a finalitat configurar un marc normatiu integral, coherent i estable en matèria d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge. Vol garantir la millora continuada de l’hàbitat urbà, el medi, la cohesió social i territorial, la sostenibilitat i la competitivitat.

  Demarcació: Lleida
  Día: 6 juliol 2017 De 16.00 a 19.30 h

 • Els arquitectes i la recuperació immobiliària a la província de Tarragona: encàrrecs, reptes i oportunitats

  El pròxim dijous  6 de juliol de 2017 a les 19.00 a la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya es farà la conferència "Els arquitectes i la recuperació immobiliària a la província de Tarragona: encàrrecs, reptes i oportunitats” que anirà a càrrec de l'arquitecte Daniel Roig Nolla, actual president de l'agrupació provincial de promotors.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 6 juliol 2017 19.00h

 • Exposició: "El Croquis, eina de l’arquitecte"

  La Delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull l’exposició "El Croquis, eina de l’arquitecte". La mostra es podrà visitar del 6 de juliol al 8 de setembre a la seu del COAC de Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2). A més a més, el dia 20 de juliol a les 19 h, coincidint amb el Tercer Dijous del mes de juliol, hi haurà una xerrada amb l’autor.

  Demarcació: Barcelona - Delegació d'Osona
  Des de: 6 juliol 2017 - Fins: 8 setembre 2017

 • Vers una tradició viva. José Antonio Coderch

  La Delegació de l’Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya  acull l’exposició Vers una tradició viva. José Antonio Coderch. Aquesta es podrà visitar a Figueres a partir del 6 de juliol i a Espolla tindrà lloc un acte inaugural el dia 21 de juliol, ambdues es podran visitar fins el 28 d’agost. L’acte inaugural comptarà amb l’arquitecte i comissari de l’exposició, Antoni Companys, que presentarà la mostra.

  Demarcació: Girona - Delegació de l'Alt Empordà
  Des de: 6 juliol 2017 - Fins: 27 agost 2017

Pàgines