Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Creative Commons

Trobades individuals amb el corresponsal del COAC a San Francisco

Des del Servei Internacional del COAC programem la darrera sessió del 2016 de trobades individuals amb els nostres corresponsals a l'estranger. 

A partir de l'enquesta de la professió, s'ha posat de manifest que el tercer país on els agradaria als arquitectes anar a treballar (un 13% dels enquestats) és als Estats Units d'Amèrica. Aprofitem que tenim a Barcelona el nostre corresponsal de San Francisco, Esteve Solà, per convocar una jornada de trobades individuals sobre EUA.

Es tracta d'una gran oportunitat per aprofundir en l'exercici de la professió en aquest país, i poder resoldre dubtes i qüestions. Les trobades seran el dimarts dia 13 de desembre entre les 10 i les 14 h.

Esteve Solà és associat en un estudi d’arquitectura de San Francisco (CA), on duen a terme reformes integrals d'habitatges unifamiliars i edificis d’ús mixt, procurant dotar els seus projectes del màxim nivell de sostenibilitat i d'integració amb l’entorn. Entre 2014 i 2015 també ha treballat en un projecte a Boston (MA) per al mateix estudi. En paral·lel, ha desenvolupat projectes de disseny i implantació d'exposicions al voltant dels EUA.

Pel que fa a les oportunitats laborals, als EUA la construcció es troba en fort desenvolupament tant a Califòrnia com a Massachussets. El constant creixement demogràfic d'aquestes àrees (i dels EUA en general), està portant a creixements d'entre el 8 i el 10% en el sector de la construcció.

Si voleu reunir-vos amb el nostre corresponsal durant mitja hora, envieu un correu electrònic a internacional@coac.net.


22/11/2016
Tornar