Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Noves subvencions per a la rehabilitació a l'Àrea Metropolitana de Barcelona

AVÍS: El 24 d'octubre a les 16h s’ha tancat el termini d’admissió de sol·licituds d’Informes d’Idoneïtat relatius a la convocatòria 2016 del Consorci Metropolità de l'Habitatge, per esgotament de la dotació pressupostària.

Amb data 5 d'octubre, s'ha publicat al BOPB la nova convocatòria del Consorci Metropolità de l’Habitatge (CMH) per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i d’habitatges als municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (a excepció de la ciutat de Barcelona).

La convocatòria, oberta l'endemà de la publicació en el BOPB, està adreçada a propietaris, llogaters, comunitats de propietaris, agrupacions de comunitats de propietaris i a propietaris únics d'edificis d'ús residencial i d'habitatges per a actuacions de conservació, millora de la qualitat i la sostenibilitat, millora de l’accessibilitat i també per a actuacions d’habitabilitat a l’interior d’habitatges.

Així, l'objectiu d’aquestes ajudes és impulsar l'activitat econòmica en el sector de la construcció, mantenir en bon estat el parc d'habitatge dels municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

La sol·licitud d’aquestes subvencions es gestionarà a través del COAC o del CAATEEB i es tramitarà mitjançant els expedients d’Informe d’Idoneïtat Tècnica IIT-CMH. Això no obstant, és el Consorci Metropolità de l’Habitatge qui, un cop verificada la disposició de dotació pressupostària, determina l’admissió a tràmit d’un expedient IIT-CMH.

Per tal que el COAC pugui informar el CMH de l’existència d’una sol·licitud d’Informe d’Idoneïtat Tècnica, cal que l’arquitecte hagi obert correctament l’expedient i enviat tots els documents corresponents a la primera fase del tràmit abans del tancament de la convocatòria. Recordeu que els documents que figurin com a “esborranys” o “pendents de firmar” en cap cas estan enviats al COAC i, per tant, no consten com a tramitats.

Les sol·licituds d’Informe d’Idoneïtat Tècnica s’informaran al CMH per ordre cronològic d’entrada de la documentació completa i, un cop confirmada l’admissió de l’expedient, el COAC podrà iniciar la revisió dels documents presentats.

El termini de presentació de les sol·licituds d’Informe d’Idoneïtat previ a la sol·licitud d’ajuts finalitza el 31 de gener de 2017
(es podrà tancar l’admissió de sol·licituds d’Informe d’Idoneïtat en una data anterior si s’ha exhaurit la dotació pressupostària).

· 
Teniu més informació al web del Consorci Metropolità de l’Habitatge.

· Vegeu el Manual per a la tramitació dels IIT-CMH (document accessible per a arquitectes col·legiats).
5/10/2016
Tornar