Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Nous programes de Certificació Energètica

Des del 5 de juliol, tres nous programes han assolit el reconeixement necessari per part del Ministeri per a la Transició Ecològica i pel Ministeri de Foment per ser utilitzats per a la Certificació Energètica d’edificis(1).

Aquests programes, tots ells gratuïts, són el Complement del CE3X per a obra nova, SG SAVE i CYPETHERM HE Plus. Els dos primers han estat desenvolupats per l’empresa Efinovatic, desenvolupadora del programa de certificació energètica CE3X, mentre que el darrer ha estat realitzat per CYPE Ingenieros.

Pel que fa al seu abast:

- Es recorda que el CE3X ja era vàlid per a la certificació de tot tipus d’edificis existents i que ara, mitjançant el nou complement CE3X Edificios Nuevos, amplia les seves funcionalitats permetent la certificació d’edificis d’obra nova: residencials i petit terciari (potència tèrmica instal·lada ≤ 70 kW).

- SG SAVE i CYPETHERM HE Plus són vàlids per a la certificació d’edificis nous i existents, tant residencials com petit i gran terciari.

Per descarregar els programes, consulta els webs respectius:

- Complement CE3X Edificis nous
- SG SAVE
- CYPETHERM HE Plus

Trobaràs més informació en el document informatiu elaborat per l’OCT "Programes vàlids de certificació energètica i verificació HE0 i HE1" (cal tenir contractat el tram de Serveis Complementaris).

Per consultar tots els Documents reconeguts per a la Certificació Energètica, accedeix al web del Ministeri per a la Transició Ecològica.(1) L’ICAEN ens ha informat que ja ha adaptat el seu procediment de registre incloent aquestes noves eines.
9/07/2018
Tornar