Propers Actes

Arquitectura efímera.

Cinc projectes catalans, reconeguts pels Premis Emporia d'Arquitectura Efímera

Imatge: 
© RCR Dream and Nature. Institut Ramon Llull
Aquest mes de gener s'han fet públics els projectes guanyadors dels Premis EMPORIA, Premis Nacionals d'Arquitectura Efímera, entre els quals hi ha cinc propostes presentades per estudis d'arquitectura catalans.

En la categoria de Millor muntatge d'una exposició efímera no itinerant, el Premi Emporia d'Or ha estat per a RCR. Dream and Nature, projecte dissenyat per RCR Arquitectes i 15515arquitectura per al pavelló català de la 16a Biennal d'Arquitectura de Venècia. En aquesta mateixa categoria, l'Emporia de Plata s'ha atorgat a L'Estol, instal·lació realitzada per Cristina Bestratén i Maria Bernad per al Festival A Cel Obert de Tortosa.

En la categoria Stand ecològic, l'Emporia d'Or és per al Refugi d'AGORA arquitectura, un pavelló itinerant per a cap de setmana, i a Millor il·luminació d'un espai efímer, ha guanyat l'Emporia de Plata el projecte LUMINERA d'AiEM, grup de recerca de la UPC especialitzat en Arquitectura i energia. Per últim, en la categoria Miscel·lània, l'Emporia d'Or és per a Origami Lava, de David Oliva i Anna Juncà (SP25), instal·lació realitzada per al Festival Lluèrnia d'Olot.

Els Premis EMPORIA estan organitzats pel Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya i Veredictas Internacional, amb el suport de l'ETSAB i de la Universitat Politècnica de Madrid, entre d'altres.

Per a més informació, consulta el web dels Premis EMPORIA.


29/01/2019
Tornar