Consulta tota la documentació de la jornada sobre els programes d'ajuda a la rehabilitació Next Generation

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 30 de novembre, el COAC ha celebrat una jornada online adreçada als arquitectes col·legiats sobre els nous programes d'ajuda a la rehabilitació en el marc dels fons europeus Next Generation.

Durant l'acte s'han explicat els aspectes més rellevants dels sis programes d'ajuda per a la rehabilitació residencial i la construcció d'habitatge social, regulats en el Reial Decret 853/2021. Està previst que l'Agència de l'Habitatge de Catalunya obri properament la convocatòria.

Entre d'altres, s'ha parlat sobre el futur Llibre de l'Edifici Existent (LEE) i sobre l'Oficina de Rehabilitació del COAC, des de la qual s’assessorarà als col·legiats i es revisarà la documentació tècnica per a l'atorgament de les subvencions.

L'acte ha comptat amb la participació d'Assumpció Puig, degana del COAC; Jorge García de la Cámara, director d’Operativa i Serveis, i Montserrat Vilardaga, cap de l'Oficina Consultora Tècnica.

Vídeo i documentació de la jornada
Ja teniu disponible el vídeo de la jornada i la presentació en pdf.
Per consultar aquesta documentació és necessari estar loguinat al web.

Propera jornada
El COAC inicia un cicle de sessions monogràfiques sobre diferents aspectes que poden facilitar l’assoliment dels requisits d’estalvi energètic contemplats al RD 853/2021. La primera jornada tindrà lloc el 14 de desembre a les 10 h i anirà a càrrec de Micheel Wassouf, que parlarà sobre Passivhaus. Més informació i inscripcions
30/11/2021
Tornar