Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada de Suport Professional: Next Generation. Estàndard Passivhaus

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En el marc dels fons europeus Next Generation, els Grups de Treball del COAC organitzen un cicle de sessions monogràfiques sobre diferents aspectes que poden facilitar l’assoliment dels requisits d’estalvi energètic contemplats als nous programes d'ajuda a la rehabilitació. La primera d'aquestes jornades anirà a càrrec de l'arquitecte Micheel Wassouf, que ens parlarà sobre Passivhaus.

Passivhaus és un estàndard per a la construcció d'habitatges, creat a Alemanya als anys 90 amb l'objectiu de reduir l'impacte mediambiental dels nostres edificis i actuar davant de l’emergència climàtica actual. Es tracta de la certificació internacionalment reconeguda amb més temps de trajectòria.

A Catalunya es va certificar el primer edifici l’any 2010. Diferents monitoritzacions han confirmat el bon funcionament dels edificis Passivhaus en els climes mediterranis. A més, en el context de la crisi sanitària actual, Passivhaus pot oferir una òptima qualitat de l'aire interior, garantitzant unes altres condicions de confort per a l'usuari.

Durant la sessió, Wassouf explicarà els principis bàsics del Passivhaus i les solucions clàssiques. A més, mostrarà diferents exemples d'edificis rehabilitats segons aquest estàndard.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC.

Micheel Wassouf
Wassouf és certificador acreditat de l'estàndard Passivhaus, membre del comitè científic del Passivhaus Institut i CEO d'Energiehaus Arquitectos, pioners en el disseny d'edificis de molt baix consum energètic, líders en l'aplicació de l'estàndard Passivhaus a climes càlids i primera entitat espanyola homologada per certificar-lo.

Inscripcions
És necessària la inscripció prèvia.
Per tal d'accedir al formulari cal estar loginat. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir l'acte en directe.
Versió per a imprimirPDF version