Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Flickair Creative Commons Charly W. Karl

Creix la Xarxa de Corresponsals amb dues noves ciutats: Lausana i Miami

Les dues noves corresponsalies de la Xarxa del COAC ens permetran apropar-nos a Suïssa, país on encara no hi teníem cap corresponsal, i a Florida, estat que presenta particularitats específiques respecte a la resta dels Estats Units.

L'arquitecte Gabriel Sibils és el nou corresponsal del COAC a Lausana, on treballa des del 2011 en un estudi d'arquitectura de projecció internacional.

D'altra banda, Joaquín Fernández és el primer arquitecte espanyol que aconsegueix tenir la llicència professional per treballar com a arquitecte independent als estats de Florida i Georgia. Segur que els seus coneixements dels tràmits necessaris podran ser molt útils per als arquitectes catalans que vulguin anar a treballar a aquella zona.

Podeu trobar informació dels diferents corresponsals del COAC i les fitxes de cada país a la pàgina de la Xarxa de corresponsals. També podeu consultar els articles que es publiquen regularment a la Revista de corresponsals, que tracten temes relacionats amb l'arquitectura internacional i l'exercici professional a l'estranger.

Aprofitem per recordar, com vam anunciar en el seu moment, que el títol d'Arquitecte ja equival legalment al de Màster d'Arquitectura. Això és un avantatge important per als arquitectes que estan treballant a l'estranger o tenen intenció de fer-ho.

Per a qualsevol aclariment respecte temes internacionals, podeu enviar un correu a internacional@coac.net.


23/05/2017
Tornar