Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Revista de corresponsals: Arquitectura vernacla i sostenible a...

  Actualment aconseguir un hàbitat sustentable constitueix una àrea de desenvolupament científic i tecnològic de gran importància en les investigacions orientades al coneixement de l'ús eficient de recursos i la reducció de l'impacte ambiental en el disseny, la construcció i el manteniment de l'hàbitat i l'arquitectura per a assolir un desenvolupament sostenible.L'Organització de les Nacions Unides difon principis vinculats amb l'arquitectura bioclimàtica, l'eficiència energètica i l'ús de materials constructius de baix impacte ambiental orientats a garantir la disponibilitat de recursos naturals i que també impactin de manera positiva en la salut i el benestar de les persones .

 • Revista de Corresponsals: Honoraris i exercici de la professió...

  A Suïssa els estudis d'Arquitectura es poden realitzar a dos tipus d'escoles, les Escoles Politècniques que són 3, Lausana, Zürich o Mendrisio o bé a les HES-FN (Hautes Ecoles Spécialisées -Fachhochschule), aquestes últimes són escoles de formació tècnica que tenen per objectiu formar arquitectes sobretot en l'àmbit de la construcció però amb els mateixos drets d'exercici que els arquitectes politècnics. Les escoles politècniques, tenen més prestigi però a efectes d'exercici de la professió no es diferencia.

 • Revista de corresponsals: Lliçons de l'arquitectura...

  Una de les universitats públiques més importants de Colòmbia ha desenvolupat un ambiciós procés multi propòsit a les seves diferents seus: des de l'òptica missional, ampliar l'oferta i la cobertura educativa; des de l'escala territorial, formular i implementar Plans Mestres per als campus i programar les fases de desenvolupament; des de l’estratègia física funcional, optimitzar recursos, innovar processos i adaptar espais, arquitectura i funcionalitat a les condicions pròpies del lloc; entre d'altres.

 • Revista de corresponsals: Ubicacions del procés de la...

  1 IntroduccióA l'avenç de la modernitat, és a dir, a la modernitat tardana, s'ha fet més evident una ruptura amb els modes de funcionament tradicionals, i els canvis formals resultants d'aquest nou ordre són perceptibles en el patrimoni vernacle.A partir de l’era de la informació (Castells, 1995) aquest nou ordre es caracteritza per l’adveniment d’un nou model organitzatiu sociotècnic com a matriu fonamental de l’organització econòmica i institucional.

 • Revista de corresponsals: El valor arquitectònic i urbà del...

  En un moment de canvis en la mobilitat de moltes ciutats i inversions en projectes de transport públic arreu del món, el passat 5 de desembre es donava el tret de sortida per al procés de licitació d'obres per la construcció del túnel de la prolongació de la línia 5 (línia blava) del metro de Montreal. La notícia, amb gran ressò als mitjans de comunicació, venia acompanyada de la data prevista per completar la prolongació d'aquesta línia de metro : 2029, 41 anys després que s'inaugurés el darrer tram existent d'aquesta mateixa línia. Una fita important per a una prolongació esperada des de fa molts anys i que permetrà connectar amb cinc noves estacions diversos barris de l'est de Montreal.

 • Revista de corresponsals: Berlín, la capital dels hortolans

  Berlín és una ciutat enorme, capital d’Estat, amb una gran diversitat de barris que formen un paisatge urbà molt heterogeni i que sobretot està fortament marcada per la història del segle passat, amb la particularitat que va suposar el mur que va dividir la ciutat al llarg de vint-i-vuit anys. Dins d’aquesta multitud de contrastos hi trobem els “Schrebergärten”, que podríem traduir al català com a “horts urbans”.

 • Revista de Corresponsals: Països Baixos – Floriade 22 –...

  El Floriade és una reconeguda (per la BIE : Bureau International des Expositions, Paris) exposició internacional que cada deu anys té lloc als Països Baixos.La primera Floriade va ser al 1960 a Rotterdam, d’aquesta edició tots els que heu estat a Rotterdam recordareu una de les icones que va quedar per la ciutat: el Euromast.

 • Revista de corresponsals: Londres és Brutal

  Londres és brutal. Literalment. Brutal d'acord amb la quarta accepció que fixa el Diccionari de la RAE: “molt gran”; brutal també en el sentit col·loquial tan estès ara, encara que no està reconegut pel diccionari, és a dir: “genial”, “magnífica”, “meravellosa”; i brutal, especialment, pel que fa a la seva abundància d’edificis brutalistes.

 • Revista de Corresposnals: Downtown Miami

  La tornada al downtown de les grans ciutats. El retorn dels mil·lenials i de les grans capitals.Miami, des dels seus inicis, ha estat la ciutat de vacances per excel·lència tant pel públic americà com internacional. Conegut pel clima caribeny i el bon temps dins d'un país amb garanties jurídiques i seguretat. Actualment, Miami continua sent aquesta ciutat de vacances, però ara amb un altre punt de vista.

Pàgines