Població africana pintant un mural a una paret

El COAC obre la Convocatòria 2019 d'Ajuts a la Cooperació local i internacional

Imatge: 
© Ana Mas. Tangassogo, Burkina Faso
Amb la voluntat de continuar fent visible la funció social de l'arquitectura, el Col·legi d'Arquitectes obre, per vuitè any consecutiu, la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del Col·legi de dedicar part del seu pressupost a finalitats socials.

Poden optar a aquests ajuts les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament local i/o internacional i comptin per a això amb arquitectes col·legiats entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals.

La convocatòria d'enguany, dotada amb un pressupost de 47.000 euros, contempla dues àrees principals: cooperació local i cooperació internacional. Dins de cada àrea, es preveuen cinc tipus d’ajuts diferents:

a) Construcció o rehabilitació d'habitatges
b) Construcció o rehabilitació d'equipaments comunitaris
c) Construcció o rehabilitació d’infraestructures
d) Construcció o rehabilitació d’espais públics
e) Planificació urbana

La quantitat màxima amb la qual es podrà finançar cadascun dels projectes presentats a la convocatòria internacional serà de 10.000 euros i la mínima de 3.000 euros. Els projectes locals optaran a una subvenció màxima de 4.000 euros.

Sol·licitud d'ajuts
El sol·licitant, que ha de ser col·legiat al COAC, ha d'omplir el formulari de sol·licitud i entregar-lo, juntament amb la documentació sol·licitada, a la Secretaria de qualsevol seu o delegació del COAC abans del dia 23 d'abril a les 13 h. Cal registrar l'entrada de la documentació.

La Junta de Govern del Col·legi avaluarà les sol·licituds presentades i resoldrà la convocatòria, comunicant el resultat a partir de maig de 2019.

Consulta aquí les bases de la convocatòria.

Descarrega el formulari de sol·licitud.
7/03/2019
Tornar