Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Medalles COAC als consellers Rull, Vila i al Parlament per la Llei de l'Arquitectura

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va lliurar el passat 16 d’octubre les Medalles COAC als consellers Josep Rull, Santi Vila i a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per la seva contribució en l’elaboració i posterior aprovació de la Llei de l’Arquitectura.
2017-10-17 14:00
Tornar

Ampliación de las ayudas para la rehabilitación de viviendas en Barcelona ciudad

Se ha publicado en el BOPB una modificación de la convocatoria de subvenciones para la rehabilitación de edificios de uso residencial y viviendas en la ciudad de Barcelona para el año 2017. Los principales cambios que incluye son:

- Se amplía el importe de la convocatoria en 20.107.140,68 €.
2017-10-16 10:30
Tornar

Webinar gratuito de la Escola Sert sobre la rehabilitación de un pabellón del Hospital Sant Pau

El miércoles 25 de octubre, de 16 a 17.30 h, tendrá lugar el tercero de los webinars gratuitos que la Escola Sert ofrece en abierto, con el objectivo de dar a conocer la rehabilitación de un pabellón del Hospital de Sant Pau.

El webinar, a cargo de la arquitecta Mercè Zazurca, explicará cómo afrontar el proyecto y la obra de la rehabilitación de un edificio, con el hilo conductor de su experiencia en primera persona en la rehabilitación de uno de los pabellones del Hospital de Sant Pau.
PDF version

Ampliació dels ajuts per a la rehabilitació d’habitatges a Barcelona ciutat

S’ha publicat al BOPB una modificació de la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i habitatges a la ciutat de Barcelona per a l’any 2017. Els principals canvis que inclou són:

- S’amplia l’import de la convocatòria en 20.107.140,68 €.
2017-10-16 10:30
Tornar

XL Curset de la AADIPA: Aprender del pasado, repensar el futuro

Desde hace 39 años, la Agrupación de Arquitectos para la Defensa y la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico del COAC organiza el Curset: Jornadas Internacionales sobre la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico, que se ha convertido en la actividad formativa y cultural más longeva de todas las que lleva a cabo, así como una de las más multitudinarias en cuanto a participantes.
PDF version

Webinar gratuït de l'Escola Sert sobre la rehabilitació d'un pavelló de l'Hospital Sant Pau

L'arquitecta Mercè Zazurca explicarà com afrontar el projecte i l'obra de la rehabilitació d'un edifici, amb el fil conductor de la seva experiència en primera persona en la rehabilitació d'un dels pavellons de l'Hospital de Sant Pau.
PDF version

Arquitectour Ebre 2017

Con motivo del Día Mundial de la Arquitectura, la Demarcación del Ebre del Colegio de Arquitectos empezó, el año pasado, el Arquitectour: visitas guiadas a edificios emblemáticos del patrimonio arquitectónico ebrenco.
PDF version

Arquitectour Ebre 2017

Amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, la Demarcació de l'Ebre del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va començar, l'any passat, l'Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic ebrenc.
PDF version

2n Congrés Fira Fusta Constructiva

Del 19 al 21 d'octubre tindrà lloc a Vic la 2a edició del Congrés Fira Fusta Constructiva, del qual el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya és col·laborador.

L'objectiu de l'esdeveniment és posar en contacte els coneixements actuals de construcció sostenible en fusta amb la demanda creixent d'aquesta tecnologia, tant a nivell professional com a nivell social.

Durant els tres dies, hi haurà un espai expositiu d'accés gratuït on més de 60 empreses del sector mostraran els seus productes i innovacions.
PDF version

Pages