Habitatge cooperatiu en cessió d’us

El dimarts 25 de gener a les 18.30 hores, tindrà lloc a la sala d’actes del COAC-Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2) la sessió divulgativa HABITATGE COOPERATIU EN CESSIÓ D’US.

Durant el transcurs de la sessió, La Dinamo presentarà el model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, es parlarà de l’experiència de la cooperativa La Raval, i es finalitzarà amb un torn obert de preguntes.

Cal confirmar assistència a través d’aquest formulari

PDF version

Taller infantil Pampallugues de Navidad

Sin darnos cuenta, el otoño ya finó y nos acercamos a Navidad, una Navidad que esperamos que pueda ser cómo siempre o, por qué no?, incluso algo más cálido… ¡Gracias al farolillo mágico que haremos!

Estamos muy contentas de anunciaros que el COAC volverá a abrir las puertas del vestíbulo para todos nosotros. Volveremos a embrutecernos, a reír y a mirarnos a los ojitos mientras disfrutamos de nuestra mañana creativa. Y, evidentemente, no faltará la coca con chocolate para desayunar.

PDF version

Taller infantil Pampallugues de Nadal

Sense gairebé adonar-nos-en, la tardor ja fina i ens apropem a Nadal, un Nadal que esperem que pugui ser com sempre o, per què no?, fins i tot una mica més càlid… Gràcies al fanalet màgic que farem!

Estem molt contentes d’anunciar-vos que el COAC tornarà a obrir les portes del vestíbul per a tots nosaltres. Tornarem a embrutir-nos, a riure i a mirar-nos als ullets mentre gaudim del nostre matí creatiu damunt la gran taula de treball. I, evidentment, no hi faltarà el caliu de la coca amb xocolata, com ja ve sent tradició.
 
PDF version

Campus Professional: Kerakoll Meeting - Formació en reparació i reforç estructural

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, juntament amb l'empresa Kerakoll, una jornada de Campus Professional sobre reparació i reforç estructural, que tindrà lloc el proper 30 de novembre a la Sala d'Actes de la Seu de Vic.

Programa:

- Sistemes de reforç estructural
- Reforç estructural d'estructures de formigó armat
- reforç estructural d'estructures de maçoneria
- Certificacions del sistema de reforç estructural
- Aperitiu i tancament

PDF version

Jornada 'Els nous horitzons del turisme, a debat'

La Demarcació de Girona del COAC col·labora en la cinquena jornada sobre Turisme i Societat, que organitza la Fundació Jordi Comas Matamala, centrada en els nous horitzons del turisme, que tindrà lloc a l’EspaiCaixa de Girona el divendres 26 de novembre, de 9 a 15 hores. 

PDF version

Jornada "Despoblament rural i crisi de l'habitatge. Un patrimoni en desús"

Un gran mas buit amb la coberta esventrada i enrunant-se fins a quedar engolit per la vegetació. Dins d’un poble, al nucli històric, ara es buida una casa, ara una altra, el petit comerç tanca, i a poc a poc tot el carrer va perdent vida. Un poble en algun lloc allunyat de les grans comunicacions perd població, es tanca l’escola, alguns habitants només hi viuen a l’estiu i finalment no hi viu ningú, el poble s’abandona inexorablement.
PDF version

XLIV Curset de l'AADIPA: Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació

Des de fa més de quaranta anys l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional “Curset”, les Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Enguany se’n celebrarà la XLIVa edició, del 16 al 19 de desembre, amb el títol PATRIMONI CUSTODIAT. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació.
PDF version

Jornada 'Rehabilitació energètica dels edificis per a uns habitatges més sostenibles. Rehabilitació conscient i sostenible'

En el marc de la Fira de Mostres, l’Ajuntament de Girona, en col·laboració amb l’Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les comarques de Girona (ObRE), organitza la jornada “Rehabilitació energètica dels edificis per a uns habitatges més sostenibles. Rehabilitació conscient i sostenible” que tindrà lloc a la sala d’Emprenedoria de la Fira de Mostres de Girona (Pg. de la Devesa, 34 - 36. Girona), el pròxim dijous 28 d’octubre, de 13.30 a 15.30 h.

PDF version

Jornada ‘Eines i serveis COAC per a l’exercici de la professió’

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat el dijous 2 de desembre de 2021, de 10 a 14 hores, a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, la jornada Eines i serveis COAC per a l’exercici de la professió dirigida, principalment, als nous col·legiats i als futurs nous col·legiats. 

PDF version

Pages