Els estudiants de batxillerat guardonats

Lliurats els premis a treballs de recerca d'estudiants de batxillerat 2019, a Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat divendres 14 de juny, va tenir lloc l'acte de lliurament dels premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, a la sala d’actes de les facultats d’Infermeria i Medicina de la Universitat de Girona. En el decurs de la jornada, es van lliurar els dotze premis d'aquesta edició uns dels quals era el Premi de Recerca sobre Arquitectura, que dona la Demarcació de Girona del COAC, i que el va obtenir Núria Pla Ferrer de l'IES Montsoriu d'Arbúcies, amb el treball Estudi de viabilitat del projecte "Camí Segur a l'Escola a la població d'Arbúcies".

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta del Consell Social, Rosa Núria Aleixandre; el rector de la UdG, Quim Salvi; la directora de l’Escola Politècnica Superior de la UdG, Maria Àngels Pèlach; el cap de servei de Formació de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Josep Callís; el director de l’Escola Universitària ERAM, Miquel Bisbe; la coordinadora de recerca a EUSES, Anna Prats; i Joaquim Tarrés col·laborador de la Càtedra de Processos Industrials Sostenibles.

Durant l’acte, es va fer la presentació “De l'EGB al PC, passant per la UdG”, a càrrec de David Llamas, diplomat en Enginyeria Tècnica Industrial per l’Escola Politècnica Superior de la UdG, coordinador del grup de treball de Robòtica Educativa de Palafrugell i membre del Robolot Team.

Els premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, que enguany han arribat a la vintena edició, tenen l'objectiu de promoure i potenciar la recerca entre els joves en un àmbit de proximitat entre l’ensenyament secundari i la UdG. Com a novetat, aquest any s’ha incorporat un nou guardó en l’àmbit dels processos industrials sostenibles, promogut per la Càtedra de Processos Industrials Sostenibles.

El Consell Social de la Universitat de Girona (UdG) és qui organitza aquests premis amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Patronat Politècnica, la Càtedra de Processos Industrials Sostenibles, l'Escola Universitària ERAM i l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES).

18/06/2019
Tornar