Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La façana ideal

La façana ideal

Imatge: 
© Fragments.cat (Marc Torra)
El dissabte 28 de setembre de 2013, continuant amb el cicle Tallers d’Arquitectura per a Infants, va tenir lloc el taller “Mirada Mòbil. Tour fotogràfic amb càmera digital / mòbil i collage resultant”, de la mà de l’arquitecte Marc Torra . Es convidava, així, als nens i nenes que ja estan descobrint aquest instrument, a mirar l’arquitectura amb les virtuts i limitacions que es deriven d’una òptica senzilla i una qualitat d’imatge molt bàsica.

Una quinzena d’infants van poder passejar pel Casc Antic de la ciutat de Girona, guiats per l’arquitecte que els donava unes indicacions perquè capturessin els elements arquitectònics. Partint de l’exposició “Mirada Mòbil” del mateix arquitecte que actualment es pot veure a la Sala La Cova de la Demarcació de Girona del COAC, on s’explora la capacitat expressiva i fotogràfica de les imatges realitzades amb telèfon, els nens van sortir a capturar les seves propies imatges. Es tractava que se sentin turistes-arquitectes per unes hores i exploressin l’espai urbà, aprenent a situar-se i a seleccionar porcions de la realitat que els cridessin l’atenció.

El taller es va concloure amb un treball de síntesis de les instantànies que es van fer, materialitzant-les en un mural fet amb photoshop.

El cicle“Tallers d’arquitectura per a Infants és una iniciativa del Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), comissariada per l’arquitecta Laia Escribà i Nadal, que té per objectiu despertar en els infants l’interès per l’arquitectura des d’un punt de vista sensorial i lúdic,entrant en aquest món d’una forma subtil, aprenent a mirar, a mesurar, a composar, a construir, a manipular, a orientar-se...

Obrint la mirada cap a l’arquitectura als més petits, dins d’un entorn familiar i pedagògic, es pretén plantar una llavor carregada de bones pràctiques culturals, artístiques i tècniques, confiant que floreixi generant un major interès i cura per l’Arquitectura, el patrimoni que ens és propi i inherent a la societat.
30/09/2013
Tornar