Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

 

Les candidatures es podran presentar fins el dimecres 4 d'abril a les 15 h enviant sol·licitud a les secretaries del COAC, adreçades al secretari o secretària de la Mesa electoral central.

Descarregueu-vos els models orientatius per a la presentació de candidatures.

Cada candidatura s'haurà de presentar signada per totes les persones que la integren, ja sigui en paper o per correu electònic amb certificat de signatura electrònica legalment reconeguda.

El 18 d'abril, la Mesa Electoral Central, un cop verificades les candidatures presentades, procedirà a la proclamació de les vàlides.

A partir d'aquest moment, en aquest apartat web es publicarà la llista de candidatures proclamades, i s'anirà actualitzant l'agenda d'activitats a les seus col·legials així com els enllaços a les pàgines web de propaganda electoral.

Dins els 5 dies següents a la proclamació, les candidatures poden sol·licitar al COAC allotjament per a les seves pàgines web d'informació i propaganda electoral. També es podran sol·licitar fins a dos enviaments de correu electrònic als col·legiats inscrits al cens electoral i que disposin d'adreça electrònica per a correspondència.

Així mateix, el COAC posa a disposició de les candidatures les sales d'actes i espais equivalents de les seus de les demarcacions i delegacions per celebrar un únic acte electoral en cadascuna d'elles.

La campanya electoral s'iniciarà a les 0 h del 19 d'abril i finalitzarà a les 8 h del 8 de maig.

Versió per a imprimirPDF version