Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
postgrau projecte hotel industria hotelera arquitectura disseny construccio hotels
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Postgrau. Projectant l'Hotel del segle XXI (3a edició)

El 15 de febrer començarà la tercera edició del Postgrau Projectant l'Hotel del segle XXI, dirigit per l'arquitecte Daniel Isern Pascual. Aquest postgrau permet aprofundir en l'arquitectura i el disseny en la indústria hotelera i assolir el coneixement necessari per especialitzar-se en el disseny d'equipaments hotelers, desenvolupant totes les eines necessàries per entendre el cicle del procés de disseny, construcció, rehabilitació, manteniment i gestió.

El postgrau planteja un enfocament actualitzat, tant teòric com pràctic, presentant-se al llarg de les sessions continguts innovadors que permetin desenvolupar les solucions pràctiques per poder aprofundir en la preparació específica.

Es planteja la participació de tots els actors involucrats a la indústria hotelera i turística: promotors e inversors, professionals de la direcció i la gestió turística, proveïdors de serveis, grups d'usuaris, interioristes, enginyers, light designers, altres especialistes i especialment arquitectes en exercici dins de l'àmbit, amb l'objectiu de desenvolupar amb èxit les oportunitats professionals que la creixent activitat del sector ofereix als arquitectes.

A qui va dirigit
Arquitectes i altres professionals relacionats amb l'arquitectura, la construcció i la gestió d'equipaments hotelers i turístics.

Format
El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert del carrer Arcs i es podrà seguir en directe a través d'internet per la Videoaula.

Preu i matriculació
Per consultar els preus del curs accedeix a la seva fitxa completa.
10% descompte addicional per matriculacions abans del 15/01/18.

Versió per a imprimirPDF version