Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Tue, 27 September to Tue, 11 October
Tuesday from 3:00 p.m....

Registrations open for the calculation and design course...

Registrations open for the...

8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

L’exposició de la 8a Mostra d'Arquitectura del Vallès comença la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. La itinerància fa la seva primera aturada a l’edifici de l’ESCAC de Terrassa, seu de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i es podrà visitar fins al 2 de setembre. Posteriorment itinerarà cap a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, a setembre i a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, el mes d’octubre. 

PDF version

Exhibition "Geometries" Josep Piqué Iserte

From June 22 to August 8, 2022, the exhibition "Geometries" Josep Piqué Iserte can be seen at the COAC Tarragona.
“His training as an architect accompanied him throughout his life and, in one way or another, permeated his artistic work.
PDF version

Exposición "Geometries" de Josep Piqué Iserte

Del 22 de junio al 8 de agosto de 2022, se puede ver al COAC Tarragona la exposición "Geometries" de Josep Piqué Iserte.

PDF version

Exposició "Geometries" de Josep Piqué Iserte

Del 22 de juny al 8 d'agost de 2022, es pot veure al COAC Tarragona l'exposició "Geometries" de Josep Piqué Iserte. 
“La formació com a arquitecte el va acompanyar tota la vida i, d’una manera o altra, va impregnar la seva obra artística.
PDF version

Exposició: UT SUPRA

La seu de la Delegació del Vallès acull, des de l’1 de juny fins al 25 de juliol, l’exposició UT SUPRA de l’artista urboscà Cesc Homet.

PDF version

Exposició dels treballs de les assignatures del curs 2021-2022 del Grau en Estudis d’Arquitectura. EPSARQ UdG

En el marc de l’acte de cloenda del curs 2021 – 2022 del Grau en Estudis d’Arquitectura de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, que tindrà lloc al Centre Cultural de La Mercè de Girona, el dimarts 7 de juny, de 15 a 20.30 hores, s’inaugurarà l’exposició dels treballs de les assignatures del curs 2021-2022.

En el decurs de l'acte, que és obert a tota la ciutadania, els estudiants presentaran alguns dels treballs exposats, que posteriorment es debatran en dues taules rodones. 
PDF version

Exposición 'Fondo de Archivo: Proyectos Dibujados: Ignasi Bosch y Joan Maria de Ribot' en Olot

Tras su paso por la sala de exposiciones La Cova de la Demarcación de Girona del Colegio de Arquitectos de Cataluña, la exposición Fondo de Archivo: Proyectos Dibujados: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, que forma parte del ciclo Colecciones del Archivo Histórico del COAC, inicia su itinerancia dividida entre los espacios expositivos de las delegaciones Garrotxa-Ripollès y Alt Empordà del COAC,  ubicadas en Olot y Figueres, respectivamente. 

PDF version

Exposició 'Fons d'Arxiu: projectes dibuixats. Ignasi Bosch i Joan Maria de Ribot', a Olot

Després del seu pas per la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, que forma part del cicle Col·lecions de l’Arxiu Històric del COAC, inicia la seva itinerància dividida entre els espais expositius de les delegacions Garrotxa-Ripollès i Alt Empordà del COAC, ubicades a Olot i Figueres, respectivament. 

PDF version

Pages