Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Exposició: Import Wallonie Bruxelles

Del 5 de setembre al 28 de novembre de 2019 podrem veure l'exposició "IMPORT WALLONIE-BRUXELLES " a la Demarcació de Tarragona del COAC. Una mostra de 20 projectes d’arquitectura que per la seva situació, tipologia i programa. es poden considerar re-activadors de la ciutat de Brussel·les.

PDF version

Exposició: "Per Durar"

El Museu de Granollers acollirà l’exposició PER DURAR, un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març de 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.
PDF version

Exposición "La Casa Novecentista: arquitectura unifamiliar en Cataluña", en Blanes

Todo el mundo conoce las grandes casas del Modernismo catalán, pero y las casas del Novecentismo? Cómo eran? Qué las distingue? Para responder estas preguntas, la Fundación Masó ha organizado una exposición que presenta una selección de las mejores casas de Masó y sus contemporáneos para dar a conocer la arquitectura noucentista, en este caso centrándose en las viviendas unifamiliares repartidas en todo Cataluña, tanto de residencias urbanas en las afueras de ciudades como de chalés y torres de veraneo. 
PDF version

Exposició "La Casa Noucentista: arquitectura unifamiliar a Catalunya (1913-1932)

Divendres 13 de setembre de 2019, a les 19 hores | Casa Saladrigas de Blanes:
Conferència inaugural a càrrec de Mercè Vidal, comissària de l'exposició.
PDF version

Exposición: "Clara Pardo. Entropía y paisaje urbano en Índia"

La sala de exposiciones "La Cova" de la Demarcación de Girona del COAC acoge la exposición “Clara Pardo. Entropía y paisaje urbano en India”, que documenta una parte de la India tradicional, huyendo de exotismos e imágenes estereotipadas que forman parte de nuestro imaginario del país. Es un retrato de pueblos anónimos, de arquitectura cotidiana y de urbanismo espontáneo; donde los grandes edificios icónicos no son los protagonistas.

PDF version

Exposició: "Clara Pardo. Entropia i paisatge urbà a l'Índia"

La sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del COAC acull l’exposició “Clara Pardo. Entropia i paisatge urbà a l’Índia”, que documenta una part de l'Índia tradicional, fugint d'exotismes i imatges estereotipades que formen part del nostre imaginari del país. És un retrat de pobles anònims, d'arquitectura quotidiana i d'urbanisme espontani; on els grans edificis icònics no són els protagonistes. L'arquitectura perd el caràcter monumental i es reconnecta al context, l'espai urbà. 

PDF version

Exposición "La Casa Novecentista: arquitectura unifamiliar en Cataluña", en Olot

Todo el mundo conoce las grandes casas del Modernismo catalán, pero y las casas del Novecentismo? Cómo eran? Qué las distingue? Para responder estas preguntas, la Fundación Masó ha organizado una exposición que presenta una selección de las mejores casas de Masó y sus contemporáneos para dar a conocer la arquitectura noucentista, en este caso centrándose en las viviendas unifamiliares repartidas en todo Cataluña, tanto de residencias urbanas en las afueras de ciudades como de chalés y torres de veraneo. 
PDF version

Exposició "La Casa Noucentista: arquitectura unifamiliar a Catalunya (1913-1932)"

Tothom coneix les grans cases del Modernisme català, però i les cases del Noucentisme? Com eren? Què les distingeix? Per respondre aquestes preguntes, la Fundació Masó ha organitzat una exposició que presenta una selecció de les millors cases de Masó i els seus contemporanis per donar a conèixer l’arquitectura noucentista, en aquest cas centrant-se en les vivendes unifamiliars repartides arreu de Catalunya, tant de residències urbanes als afores de ciutats com de xalets i torres d’estiueig.
PDF version

El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova - Ulldemolins

L'exposició “EL TEMPS RETORNA- 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es podrà visitar l'Església de Sant Jaume d'Ulldemolins del 19 de juliol al 04 d'agost.

Una iniciativa del  Col·legi d’Arquitectes, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport de l'Ajuntament d'Ulldemolins,  que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura Renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.


JORNADES
PDF version

Exposición: "Obras seleccionadas y premiadas de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2019"

Del 1 de octubre al 6 de noviembre, el Hospital de Olot y Comarcal de la Garrotxa acoge la primera de las itinerancias de la exposición de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2019 que recoge los proyectos seleccionados y premiados de entre las 65 obras presentadas en la 22 edición, adscritas en una de las cuatro categorías: Arquitecturas, Interiores, Paisajes y Efímeros.
PDF version

Pàgines