Exposició: Jvjol i el dibuix

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya conjuntament amb l’Arxiu Jujol us conviden a la inauguració de l'exposició "Jvjol i el dibuix" que es farà el proper dijous 13 de febrer a les 19.30h al COAC de Tarragona.
PDF version

Exposición: "Para Durar"

A partir del próximo 16 de enero se podrá visitar en el Colegio de Arquitectos de Cataluña la exposición "PARA DURAR", un resumen de fotografías del trabajo de más de un centenar de mujeres que, durante las tres primeras semanas de marzo del 2018, participaron en las tareas de restauración de los revocos tradicionales en la concesión Allou-Sana, en el poblado de Tangassogo (Tiébélé), situado al sur de Burkina Faso.
PDF version

Exposició: "Per Durar"

A partir del proper 16 de gener es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.
PDF version

El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova. Ulldecona

L’exposició “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es pot visitar, del 7 al 19 de gener de 2020, a la Casa de Cultura d’Ulldecona (carrer Major, 56).
Oberta cada dia de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h.
PDF version

Exposició: "Pedres i barraques. Les construccions de pedra seca"

El dijous 16 de gener a les 19.30 h s’inaugura  a sala d’exposicions de la Casa Llluvià, seu de Manresa de la Demarcació de les Comarques Centrals, l’exposició “Pedres i barraques. Les construccions de pedra seca”.
PDF version

Pàgines