Exposición: XII Bienal Alejandro de la Sota

La exposición de la XII BIENAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MUESTRA DE ARQUITECTURA DE TARRAGONAse podrá ver del 19 de noviembre de 2021 al 28 de enero de 2022 en la Sala de Exposiciones de la Demarcación de Tarragona del Colegio de Arquitectos de Cataluña.
PDF version

Exposició: XII Biennal Alejandro de la Sota

L'exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA - MOSTRA D'ARQUITECTURA DE TARRAGONA, es podrà veure del 19 de novembre de 2021 al 28 de gener de 2022 a la Sala d'Exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Exposició 'Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya'

El dijous 2 de desembre de 2021, a les 16.30 hores, tindrà lloc a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, la inauguració de l'exposició 'Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya'. En el decurs de l'acte, l'arquitecte Josep Maria Fortià, presentarà el catàleg que recull les 204 imatges i els 8 gràfics de les tipologies més freqüents o de més difícil comprensió a simple vista.
PDF version

Exposició "El programa i l'activitat com a pretext de projecte. L'edifici de la Pia Almoina de Girona un nou espai habitable"

L’objectiu del taller proposat dins l’Aula d’arquitectura 2, ha estat el de treballar d’una manera intensiva, des del projecte arquitectònic, en la definició d’un programa adequat per un edifici concret, proposant com a cas d’estudi una peça patrimonial de la ciutat de Girona: la Pia Almoina.

PDF version

Exposició dels Premis AJAC XII - Terrassa

La Delegació del Vallès del COAC acull, des del 4 de novembre fins al 14 de gener del 2022, l’exposició itinerant dels Premis AJAC XII que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició dels premis per a joves arquitectes, que enguany celebren els 25 anys. 

PDF version

Exposició: "La Seu de Manresa, 700 anys / De Berenguer de Montagut a Gaudí"

La sala d’exposicions del COAC-Vic acull, del 18 d'octubre al 18 de novembre, l’exposició “LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, comissariada per Fermí Bataller i Francesc Rafat.

PDF version

Pàgines