Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposición "Jvjol"

Exposición "Jvjol"

Imatge: 
Exposición "Jvjol" © Demarcación de Tarragona del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC)

Del 5 de julio al 14 de agosto de 2024, en la sala de exposiciones de la Demarcación de Tarragona del Colegio de Arquitectos de Cataluña, se puede ver la exposición "Jvjol", donde se muestran más de una treintena de planos originales del archivo Jvjol.

Inauguración el 5 de julio, dentro del programa de la Festa d'Arqvitectes 2024, con la presentación y proyección del audiovisual sobre la acogida del Archivo Jujol en la Demarcación de Tarragona del COAC (18 minutos).

 

Patrocinado por:

          

 #COACTarragona

logo del coac

PDF version
Exhibition "Jvjol"

Exhibition "Jvjol"

Imatge: 
Exhibition "Jvjol" © Demarcation of Tarragona of the College of Architects of Catalonia (COAC)

From July 5 to August 14 2024, in the exhibition hall of the Tarragona Region of the College of Architects of Catalonia, you can see the "Jvjol" exhibition, where more than one thirty original plans from the Jvjol archive.

Opening on July 5, within the program of the Festa d'Arqvitectes 2024, with the presentation and projection of the audiovisual on the reception of the Jujol Archive in the Tarragona Region of the COAC (18 minutes).

 

Sponsored by:

          

 #COACTarragona

logo del coac

PDF version
Exposició "Jvjol"

Exposició "Jvjol"

Imatge: 
Exposició "Jvjol" © Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Del 5 de juliol al 14 d'agost de 2024, a la sala d'exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, es pot veure l'exposició "Jvjol", on es mostren més d'una trentena de plànols originals de l'arxiu Jvjol.

Inauguració el 5 de juliol, dintre del programa de la Festa d'Arqvitectes 2024, amb la presentació i projecció de l'audiovisual sobre l'acollida de l'Arxiu Jujol a la Demarcació de Tarragona del COAC (18 minuts).

 

Patrocinat per:

          

 #COACTarragona

logo del coac

PDF version
9MAV

Exposició de la 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’exposició de la 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès comença la seva itinerància pels municipis de la comarca. Fins al 3 de setembre, es podrà visitar a la seu de la Delegació del Vallès del COAC (c. Colom, 114, 1a planta) a Terrassa.

Aquesta exposició recull de manera lúdica i flexible les diferents obres presentades a la 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès, reproduïdes en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant el visitant a la interacció per anar descobrint el material exposat.  

El programa Mostres d'Arquitectura del COAC busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici, a fi i efecte de donar visibilitat a totes les activitats que els arquitectes desenvolupen en el seu àmbit professional i social. 

PDF version

Pages