Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?

En el marc de l’exposició ‘Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava. Fotografies de Miquel Riera’, el dimecres 12 d’abril de 2023, a les 19 hores, tindrà lloc el debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?’ al Centre Cultural La Mercè de Girona (Pujada de la Mercè, 12. Girona).
PDF version

Exposició Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava

El Centre Cultural La Mercè de Girona acull l’exposició Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava’, en la qual el periodista Miquel Riera mostra a través de diverses instantànies les barbaritats constructives perpetrades de Portbou a Blanes. I ho fa amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania que cal controlar, molt més del que es fa actualment, sobre el creixement urbanístic a la Costa Brava que ha fet desaparèixer bona part del seu atractiu paisatgístic.
PDF version

MARQ 22-23: Els possibles nous barris vells. Presentació dels TFM, en procés

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, el dijous 23 de març, de 16 a 19 h, la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acollirà la presentació dels Treballs Final de Màster en procés per part dels estudiants de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona del curs 2022-2023.
PDF version

Conferència d’Adrià Goula: 'Presentació del projecte fotogràfic Cel·la nòmada'

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat pel dimecres 22 de març, a les 18.30 h, la presentació del projecte fotogràfic ‘Cel·la nòmada d'Adrià Goula', a càrrec del mateix arquitecte i fotògraf.

PDF version

Conferència ‘Ciutats i canvi climàtic. Una proposta des del disseny adaptatiu’.

En el marc de la Setmana de l’Arquitectura i la Construcció SACudg 2S 22-23. Àmbit de l'Edificació - EPS - UdG, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat pel dimarts 21 de març, a les 10 h, la conferència ‘Ciutats i canvi climàtic. Una proposta des del disseny adaptatiu’, a càrrec de Míriam García.

PDF version

Jornada ‘Eines i Serveis COAC per a l’exercici de la professió’

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat pel dijous 23 de març de 2023, de 10 a 14 hores, la jornada Eines i serveis COAC per a l’exercici de la professió a la sala Rafael Masó de la seu gironina del COAC. 

PDF version

Exposición 'Obras presentadas en la 25ª edición de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona'

La Demarcación de Girona del COAC acoge, del 6 de marzo al 7 de mayo, la exposición de las 88 obras presentadas en la 25ª edición de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona. Cada uno de los proyectos, identificado según la categoría a la que está adscrito - Arquitecturas, Interiores, Paisajes y Efímeros – se muestra a través de fotografías, planos y su memoria.

PDF version

Exposició ‘Obres presentades a la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona’

La Demarcació de Girona del COAC acull, del 6 de març al 7 de maig, l’exposició de les 88 obres presentades en la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona. Cada un dels projectes, identificant segons la categoria a la qual està adscrit - Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers – es mostra a través de fotografies, plànols i la seva memòria.
PDF version

BWA+BSL+BCN_Espacios de vida compartida. Conferencia de Espai LUR arquitectura y Comas-Pont arquitectos

La Demarcación de Girona del COAC y Cities Connection Project organizan el jueves 16 de febrero, a las 19 h, la conferencia de clausura de la exposición "BWA+BSL+BCN_Espacios de vida compartida" con la participación de dos estudios de arquitectura catalanes presentes en la exposición: Anna Planas y Raquel Villa (Espai LUR arquitectura), con la obra Jardines del Doctor Pla i Armengol de Barcelona, y Jordi Comas y Anna Pont (Comas-Pont arquitectos), con la escuela El Petit Miquel de Vic.

PDF version

BWA+BSL+BCN_Espais de vida compartida. Conferència d'Espai LUR arquitectura i Comas-Pont arquitectes'

La Demarcació de Girona del COAC i Cities Connection Project organitzen el dijous 16 de febrer, a les 19 h, la conferència de cloenda de l’exposició “BWA+BSL+BCN_Espais de vida compartida” amb la participació de dos estudis d’arquitectura catalans presents a l’exposició; Anna Planas i Raquel Villa (Espai LUR arquitectura), amb l’obra Jardins del Doctor Pla i Armengol de Barcelona, i Jordi Comas i Anna Pont (Comas-Pont arquitectes), amb l’escola El Petit Miquel de Vic.
PDF version

Pages