Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Acto de entrega de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2023 + Celebración de las 25 ediciones

El viernes 2 de junio, a las 19.30 horas, el mundo de la arquitectura y la construcción, el de la cultura y el emprendimiento tienen una cita importante: la entrega de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona 2023 y la celebración de sus veinticinco ediciones. El acto tendrá lugar en la sede de la Demarcación de Girona del Colegio de Arquitectos de Cataluña.

PDF version

Girona, temps de flors 2023. Construïm junts un espai habitable

Aquest any, la Demarcació de Girona del COAC participa en el Girona, temps de flors amb el pati ‘Construïm junts un espai habitable’, que es podrà visitar a la sala d’exposicions Pia Almoina del 13 al 21 de maig de 2023.
PDF version

Acte de lliurament dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023 + Celebració de les 25 edicions

El divendres 2 de juny, a les 19.30 hores, el món de l’arquitectura juntament amb el de la construcció, el de la cultura i l’emprenedoria tenen una cita important: el lliurament dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2023 i la celebració de les seves vint-i-cinc edicions. L’acte tindrà lloc a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Conferencia 'Muebles y trastos viejos. Como el mueble antiguo y viejo puede recuperar su lugar en la arquitectura actual'

Escaños, pasteras, baúles, bargueños, «Canteranos», tocadores, chifonieres, cajoneras, escritorios, veladores, escaparates, trinchantes, costureros, muebles bar... Muebles con nombres propios que nos invitan a pensar que la arquitectura moderna no ha sabido generalmente incorporarlos y ha contribuido a desterrarlos. ¿Podrían ahora, estos muebles, corregir la atmósfera aséptica de los espacios domésticos actuales?

PDF version

Conferència 'Mobles i trastos vells. Com el moble antic i vell pot recuperar el seu lloc en l’arquitectura actual'

Escons, pasteres, baguls, barguenyos, «Canteranos», tocadors, xifoniers, calaixeres, escriptoris, vetlladors, aparadors, trinxants, costurers, mobles bar… Mobles amb noms propis que ens conviden a pensar que l’arquitectura moderna no ha sabut generalment incorporar-los i ha contribuït a desterrar-los. Podrien ara, aquests mobles, corregir l’atmosfera asèptica dels espais domèstics actuals?
PDF version

Arquivolta Girona. El patrimoni industrial vora riu del Ripollès

La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC organitza, el dissabte 10 de juny, a les 9.30 h, l’Arquivolta Girona: el patrimoni vora riu del Ripollès. En aquesta ocasió, la ruta arquitectònica inclourà l’escola Doctor Robert de Camprodon, i la Colònia Llaudet de Sant Joan de les Abadesses.
 

Escola Dr. Robert. Camprodon

PDF version

Eleccions municipals 2023. En Joc, el futur de Girona. Conversa amb els candidats a l'alcaldia

Amb motiu de les Eleccions municipals del 28 de maig, la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzem el dimecres 26 d’abril, a les 19 hores, a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, una conversa amb els candidats de les diferents formacions polítiques amb representació en l’actual consistori de Girona, o que tenen els drets electorals corresponents, per parlar sobre el futur de la ciutat.
PDF version

Visita a l'exposició 'Geometries sensibles'

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC ha programat pel dissabte 22 d’abril de 2023, a les 10 hores, una visita guiada a l'exposició “Geometries Sensibles”, que es pot veure fins al 18 de juny de 2023a l’espai Enlace Art in Progress de Serra de Daró (Carrer Riells, 2).
PDF version

Exposició 'Me We, un living Lab a Figueres per a l’educació a través de l’arquitectura'

La sala d’exposicions de la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acull del 17 d’abril al 25 de juny, l’exposició ‘Me We, un Living Lab a Figueres per a l’educació a través de l’arquitectura’, que mostra el projecte per ubicar el nou arxiu de l’arquitecte figuerenc Enric Ruiz Geli / Cloud 9 a la capital de l’Alt Empordà.
 
PDF version

Pages