Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Exposició "Josep M. Pericas i Morros. 1881-1966. Arquitecte"

Després de passar pel Museu de l’Art de la Pell de Vic, l'exposició Josep M. Pericas i Morros. 1881-1966. Arquitecte, es podrà veure a Girona on es fa una inauguració conjunta a la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (19 h) i seguidament a la Casa Masó (19.30 h). La mostra ofereix una perspectiva global de la trajectòria de Pericas, on destaca els seus principals edificis i també presenta plànols i objectes originals dissenyats per l’arquitecte.

PDF version

Exposición "Josep M. Pericas Morros. 1881-1966. Arquitecto"

Después de pasar por el Museo del Arte de la Piel de Vic, la exposición Josep M. Pericas y Morros. 1881-1966. Arquitecto, se podrá ver a Girona donde se hace una inauguración conjunta en la Demarcación de Girona del Colegio de Arquitectos de Cataluña (19 h) y seguidamente a la Casa Masó (19.30 h). La muestra ofrece una perspectiva global de la trayectoria de Pericas, donde destaca sus principales edificios y también presenta planos y objetos originales diseñados por el arquitecto.

PDF version

Criteris d'aplicació del CTE en edificis existents

El proper dijous 26 de setembre a les 11:30 h, tindrà lloc a la Demarcació de Girona una jornada amb l'arquitecte Franscesc Labastida, expert en instal·lacions que ens parlarà sobre els criteris d'aplicació del Codi Tècnic en edificis existents.
PDF version

Conferencia "Fullness" a cargo del arquitecto David Khon, en Girona

El lunes 9 de septiembre (19.30 h), la sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC acoge la conferencia Fullness a cargo del arquitecto David Khon, que es el encargado de iniciar el ciclo de conferencias MARQ 2019 / 2020 que organiza la Escuela Politècnica Superior de la Universitat de Girona. 

PDF version

Conferència "Fullness" a càrrec de l’arquitecte David Khon, a Girona

El dilluns 9 de setembre (19.30 h), la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la conferència Fullness a càrrec de l’arquitecte David Khon, que és l’encarregat d’iniciar el cicle de conferències MARQ 2019 / 2020 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. 

PDF version

Presentación del libro de fotografías “Pell”, en Girona

El miércoles 25 de septiembre (19.30 h), tendrá lugar en la sala de actas Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC la presentación del libro "Piel" de Joan Ganyet. En esta publicación editada por Salòria, se recopilan unas 60 parejas de fotografías obtenidas de los muros de ciudades históricas del Mediterráneo (Venecia, Roma, Palermo, Atenas, Dubrovnik, Tarragona, Barcelona, Bérgamo, etc.).
PDF version

Presentació del llibre de fotografies “Pell”, a Girona

El dimecres 25 de setembre (19.30 h), tindrà lloc a la sala d'actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC la presentació del llibre "Pell" de Joan Ganyet. En aquesta publicació editada per Salòria, s’hi recopilen unes 60 parelles de fotografies obtingudes dels murs de ciutats històriques del Mediterrani (Venècia, Roma, Palerm, Atenes, Dubrovnik, Tarragona, Barcelona, Bèrgam, etc.).
PDF version

Exposición: "Clara Pardo. Entropía y paisaje urbano en Índia"

La sala de exposiciones "La Cova" de la Demarcación de Girona del COAC acoge la exposición “Clara Pardo. Entropía y paisaje urbano en India”, que documenta una parte de la India tradicional, huyendo de exotismos e imágenes estereotipadas que forman parte de nuestro imaginario del país. Es un retrato de pueblos anónimos, de arquitectura cotidiana y de urbanismo espontáneo; donde los grandes edificios icónicos no son los protagonistas.

PDF version

Exposició: "Clara Pardo. Entropia i paisatge urbà a l'Índia"

La sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del COAC acull l’exposició “Clara Pardo. Entropia i paisatge urbà a l’Índia”, que documenta una part de l'Índia tradicional, fugint d'exotismes i imatges estereotipades que formen part del nostre imaginari del país. És un retrat de pobles anònims, d'arquitectura quotidiana i d'urbanisme espontani; on els grans edificis icònics no són els protagonistes. L'arquitectura perd el caràcter monumental i es reconnecta al context, l'espai urbà. 

PDF version

Jornada “Las técnicas tradicionales en la construcción de la arquitectura contemporánea”

La Asociación Grupo de Recuperación y Estudio de la Tradición Arquitectónica (GRETA) y la Demarcación de Girona del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) organizan la jornada “Las técnicas tradicionales en la construcción de la arquitectura contemporánea”, para el próximo 3 de octubre de 2019 (de 9.30 a 19.30 horas), en la sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC.

PDF version

Pàgines