Gestió Econòmica d'un despatx d'arquitectura - 1era part

Per a poder tenir les eines i el coneixement per ajudar a transformar un despatx en una empresa d’arquitectura.
PDF version

Ciclo 'Per un Nou Vell: Un Casco Antiguo para vivir'

El jueves 10 de junio (19 horas) se desarrollará la tercera jornada del ciclo de debates Per un nou Vell el título ‘Un Casco Antiguo para vivir’, en la cual participarán Joan Vicente, profesor de geografía de la Universitat de Girona; Maria Buhigas, arquitecta y urbanista; Nuria Colomer, arquitecta, urbanista y socia de la Cooperativa CelObert; y Pablo Feu
PDF version

Ciclo 'Per un Nou Vell: Vivir entre jardines'

El jueves 17 de junio (18 horas) se desarrollará la última jornada del ciclo de debates Per un Nou Vell bajo el título Vivir entre jardines, en la cual participará Pepa Balsach, catedrática de la UdG, historiadora del arte y poetisa; Cristina Masferrer, diseñadora gráfica; y las arquitectas Bet Capdeferro, Laia Escribà y Olga Muñoz.

PDF version

Cicle 'Per un Nou Vell: Viure entre jardins'

El dijous 17 de juny (18 hores) es desenvoluparà la darrera jornada del cicle de debats Per un Nou Vell sota el títol  Viure entre jardins, en la qual hi participarà Pepa Balsach, catedràtica de la UdG, historiadora de l’art i poetessa; Cristina Masferrer, dissenyadora gràfica; i les arquitectes Bet Capdeferro, Laia Escribà i Olga Muñoz.

PDF version

Cicle 'Per un Nou Vell: Un Barri Vell per viure-hi'

El dijous 10 de juny (19 hores) es desenvoluparà la tercera jornada del cicle de debats Per un Nou Vell sota el títol ‘Un Barri Vell per viure-hi’, en la qual participaran Joan Vicente, professor de geografia de la Universitat de Girona; Maria Buhigas, arquitecta i urbanista; Núria Colomer, arquitecta, urbanista i sòcia de la Cooperativa Celobert; i Pablo Feu, advocat expert en dret urbanístic i habitatge. 
PDF version

Llicències d'obres: Resolució de conflictes en aplicació de normatives sobre la ciutat existent

En aquestes tres jornades, a partir del debat amb persones expertes en conflictes concrets, es volen fer aflorar quins poden ser els matisos admissibles i els ajustos raonables, les alternatives de millora i les mesures compensatòries que permetin implantar efectivament els objectius de les noves normatives, més enllà del paper que tot ho aguanta, sobre la realitat existent i la ciutat consolidada. Submergir‐se en els conflictes per resoldre'ls.
PDF version

Cicle "Learning From Denise"

Cicle "Learning from Denise" format per converses en línia al voltant de l'exposició "Denise Scott Brown. Traveling with Denise" i tractant diverses temàtiques sobre la seva figura. Coordina: Maria Pia Fontana / Josep María Torra. Modera: Maria Pia Fontana
Dimecres 26 de maig a les 20h > Fotografia i viatge
Jeremy Tenenbaum (VSBA) / Carolina Vaccaro (TURC)
Dijous 17 de juny a les 20h> Mirades de gènere
PDF version

Cicle debats - "Per un Nou Vell"

Arran de la proposta de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri Vell als pressupostos participatius de l’any 2018, l’Ajuntament de Girona va iniciar el 18 de maig d’enguany el procés participatiu sobre els Usos dels Equipaments buits del Barri Vell de Girona.

PDF version

Pàgines