Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Diàleg "La perversitat de la bellesa. El llegat d'Otl Aicher en temps de la postveritat".

El divendres 25 d'octubre, a les 19.00 hores, a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, amb motiu del 70 aniversari de la fundació de bulthaup, tindrà lloc un debat al voltant de la figura d'Otl Aicher, dissenyador alemany, mitjançant el diàleg "La perversitat de la bellesa. El llegat d'Otl Aicher en temps de la postveritat".
PDF version

Diálogo con Carles Ferrater, Joan Maria Viader y Elsa Ibar. Construir la mediterránea

La sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC acoge el viernes 11 de octubre, a las 19.30 horas, el Diálogo con Carles Ferrater, Joan Maria Viader y Elsa Ibar. Construir la mediterránea, donde se dialogará sobre el papel de la arquitectura a la mediterránea y la oportunidad de la arquitectura contemporánea en la imagen turística que proyectamos fuera de nuestro territorio.
PDF version

Diàleg amb Carles Ferrater, Joan Maria Viader i Elsa Ibar. "Construir a la mediterrània"

La sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull el divendres 11 d'octubre, a les 19.30 hores, el Diàleg amb Carles Ferrater, Joan Maria Viader i Elsa Ibar "Construir a la mediterrània", on es parlarà sobre el paper de l'arquitectura a la mediterrània i l’oportunitat de l’arquitectura contemporània en la imatge turística que projectem fora del nostre territori.
 
PDF version

Conferencia: “Estructuras laminares en la arquitectura latinoamericana del siglo XX”, con Jorge Galindo

Escola Politècnica Superior UdG
© Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona
Divendres, 4 octubre, 2019 - 12:30
Gratuït

Conferència: “Estructures laminars en l'arquitectura llatinoamericana del segle XX”, amb Jorge Galindo

Escola Politècnica Superior UdG
© Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona
Divendres, 4 octubre, 2019 - 12:30
Gratuït

Conferencia "Relaciones y contexto: unas casas de Cadaqués"

Entre las actividades enmarcadas dentro el  Arquitectour Girona 2019Revisitant la arquitectura moderna de Cadaqués, el jueves día 10 de octubre, a las 19.30 horas, se ha programado la conferencia "Relaciones y contexto: unas casas de Cadaqués" con Fernando Villavecchia y Eileen Liebman, en la Sala Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC.

PDF version

Conferència "Relacions i context: unes cases de Cadaqués"

Entre les activitats emmarcades amb l’Arquitectour Girona 2019. Revisitant l’arquitectura moderna de Cadaqués, el dijous dia 10 d’octubre, a les 19.30 hores, s’ha programat la conferència "Relacions i context: unes cases de Cadaqués" amb Fernando Villavecchia i Eileen Liebman, a la Sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC.

PDF version

A.I. : Curs Autodesk® Revit® Architecure - Bàsic a Girona (12a Ed)

Aquesta és una formació presencial dirigida a persones que vulguin introduir-se en el disseny BIM (Building Information Modeling).

PDF version

Pàgines