Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L'Arxiu i la Biblioteca del COAC col·laboren en l'exposició "Máquinas de vivir" del Centro Cibeles

CentroCentro Cibeles de Cultura y Ciudadanía de Madrid ha inaugurat l’exposició "MÁQUINAS DE VIVIR. Flamenco y arquitectura en la ocupación y desocupación de espacios", coproduïda per La Virreina Centre de la Imatge i en la qual col·labora el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

L’exposició és un projecte al voltant del diàleg a tres bandes entre l’arquitectura radical, la crítica social i les representacions flamenques que mitjançant fotografies, documents, plànols i altres materials proposa l’ajustament espai-temporal entre tres camps de producció diferents i vinculats entre sí, tres maneres d’entendre el territori, la ciutat i la casa, formes distintes i relacionades d’estar a l’espai domèstic, l’arquitectura i l’urbanisme.

La mostra pren el seu títol de la locució primera que feu Federico García Lorca del famós machine à habiter de Le Corbusier, figura clau i original de l’urbanisme i l’arquitectura modernes.

L’Arxiu Històric i la Biblioteca del COAC hi participen amb 8 peces originals i 6 reproduccions, entre les quals hi ha plànols del polígon Canyelles, fotografies de F. Català-Roca i facsímils dels carnets Espagne de Le Corbusier.

"MÁQUINAS DE VIVIR" es podrà visitar a Madrid fins al 4 de febrer de 2018.


20/11/2017
Tornar