Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
EXERCICI PROFESSIONALFORMACIÓ I OCUPACIÓPROMOCIÓ ARQUITECTURAREPRESENTACIÓ ARQUITECTES


Foment de la Formació i Ocupació

Formació contínua. L'Escola Sert del COAC organitza de forma recurrent jornades d'actualització gratuïtes pels arquitectes col·legiats sobre normatives i tendències en la professió.

Campus Professional. Organitzat per l'Escola Sert, el Campus ofereix un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i els arquitectes col·legiats, des d'on els professionals de l'arquitectura tenen l'oportunitat de conèixer les darreres novetats desenvolupades per les empreses del sector, així com ampliar la seva xarxa de contactes. 

Descompte 12,5% en formació curricular. Pel que fa als cursos i postgraus que programa l'Escola Sert, els arquitectes col·legiats gaudeixen d'un descompte del 12,5% respecte el preu de venda al públic general. Així mateix gaudeixen de la possibilitat de fraccionar el pagament sense interessos.

FormaTecA. La FormaTecA és un espai virtual de suport per a l’exercici professional, on els col·legiats hi trobaran un catàleg de càpsules formatives i informatives pensades per donar suport en les diferents etapes i aspectes de la professió. Aquestes càpsules digitals són un recurs d'autoaprenentatge que combina continguts de tipus audiovisual, gràfic i interactiu.

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari

Borsa d'ofertes de feina específiques per a arquitectes. Els arquitectes col·legiats tenen a la seva disposició ofertes de feina (laborals i professionals) relacionades amb les seves preferències i interessos, vinculades a activitats i sectors diferents.

Encàrrecs de particulars. La Borsa de Treball del COAC et permet fer visible el teu perfil davant la ciutadania i rebre peticions i sol·licituds de petits encàrrecs relacionats amb tramitacions, com ara certificacions energètiques, ITE’s i cèdules d'habitabilitat.

Publicació del portfoli digital. Els col·legiats podran crear un portfoli amb la seva trajectòria curricular per mostrar-ho a clients i prescriptors. El portfoli permet introduir informació gràfica i escrita dels projectes realitzats i mostrar-la en un format atractiu.

Activitats per l’impuls de l’ocupació. Els arquitectes col·legiats poden assistir a les trobades que la BT organitza sobre temes d'interès en l'àmbit de l'ocupació.

Orientació inicial en autoocupaicó. Els arquitectes col·legiats poden rebre informació sobre recursos públics de suport a l'emprenedoria.

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari

Versió per a imprimirPDF version