Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Formació contínua. L'Escola Sert del COAC organitza de forma recurrent jornades tècniques d'actualització de normatives que són sempre gratuïtes per als arquitectes col·legiats i que tenen com a objectiu l'impuls de la competitivitat del col·lectiu professional.  

Campus Professional. Organitzat per l'Escola Sert, el Campus ofereix un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i els arquitectes col·legiats, des d'on els professionals de l'arquitectura tenen l'oportunitat de conèixer les darreres novetats desenvolupades per les empreses del sector, així com ampliar la seva xarxa de contactes. 

Descompte 12,5% en formació curricular. Pel que fa als cursos i postgraus que programa l'Escola Sert, els arquitectes col·legiats adscrits a la Quota Bàsica gaudeixen d'un descompte del 12,5% respecte el preu de venda al públic general.

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari

Orientació inicial als arquitectes. El Servei d'Emprenedoria ofereix als arquitectes col·legiats la possibilitat de fer una 1a. visita d'orientació general pel que fa a temes i projectes d'emprenedoria. Aquest servei però forma part del tram Complementari de serveis del COAC.

Assistència a les Jornades divulgatives. Anualment el COAC organitza trobades sobre temes d'interès en l'àmbit de l'emprenedoria i innovació, a les quals poden assistir tots els arquitectes col·legiats al COAC. 

Presentació de Projectes als Fòrums d'Inversió. El Servei d'Emprenedoria, a través de la Xarxa COAC d'Inversió, organitza trobades entre arquitectes emprenedors i inversors per poder donar a conèixer els projectes en curs i, a la vegada, els interessos dels inversors. Els arquitectes col·legiats al COAC poden presentar-hi els seus projectes, que seran seleccionats en funció de les seves característiques per un tribunal expert.

Xarxa professional a Linkedin. Els arquitectes col·legiats tenen l'oportunitat de pertànyer al grup que el Servei d'Emprenedoria té actiu a Linkedin, on es comparteixen tota mena de recursos, notícies i informacions d'interès també amb professionals d'altres àmbits que són complementaris i interessants per als arquitectes.

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari

Borsa d'Ofertes Professionals. Els arquitectes col·legiats poden formar part de la Borsa de Treball enviant el seu currículum professional detallat i accedint d'aquesta manera a les ofertes professionals actives.

Bossa de peticions ciutadanes. La Borsa de Treball del COAC facilita la inscripció dels arquitectes col·legiats que així ho desitgin a la plataforma que gestiona peticions i sol·licituds dels ciutadans que s'adrecen al col·legi per a: certificacions energètiques, ITEs i cèdules d'habitabilitat.                                                                                                              

Assistència a Jornades. Els arquitectes col·legiats poden assistir a les trobades que la BT organitza, a través de Barcelona Activa, sobre temes d'interès en l'àmbit de l'ocupació. 

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari

Assistència als Dimarts Internacionals. El Servei Internacional del COAC organitza per als col·legiats xerrades informatives que permeten els arquitectes col·legiats conèixer de primera mà aspectes essencials per a la internacionalització de serveis. En aquestes sessions, d'una hora i mitja de durada, hi són convidats consultors i professionals especializats en projectes d'internacionalització, arquitectes, empreses i corresponsals de la Xarxa de Corresponsals del COAC.                                                                   

Xarxa professional a Linkedin. El Servei Internacional és l'encarregat de moderar i nodrir de continguts el grup COAC Internacional a Linkedin, on es comparteixen tota mena de recursos, notícies i informacions d'interès també amb professionals d'altres àmbits que són complementaris i interessants per als arquitectes.

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari

Versió per a imprimirPDF version