Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
         
El Col·legi d'Arquitectes disposa d'un model de quotes ajustat a les necessitats dels col·legiats i al servei que el COAC els dóna. Aquest model defineix una Quota Col·legial bàsica per a tots els col·legiats, exercents i no exercents, que inclou tots aquells serveis i activitats que el COAC realitza a partir de les obligacions que fixa la legislació vigent. A banda, s'estableix un tram de Serveis Complementaris, de caràcter voluntari, que comprèn els serveis de suport i desenvolupament professional, com és el suport tècnic de l'OCT, l'Assessoria Jurídica, l'Oficina de Concursos, etc.
   
Les condicions generals d'accés als serveis col·legials estan determinades al Protocol dels serveis bàsics, complementaris i específics del COAC.

La Quota Col·legial té un preu anual de 216€ i està exempta d’IVA. Pel que fa al Tram de Serveis Complementaris, el seu preu anual és de 144€ + IVA. El COAC manté preus reduïts per als col·legiats jubilats, expatriats i durant els 3 primers anys de col·legiació.

Consulteu la Guia de serveis del COAC

Noves bonificacions
El 2016, el COAC ha incorporat noves bonificacions sobre la quota amb la voluntat, d'una banda, de poder ajudar i donar suport als arquitectes en situació de dificultat econòmica i, de l’altra, promoure i facilitar la col·legiació.

Consulteu les quotes col·legials vigents el 2017 aquí.
Consulteu les bonificacions i criteris de sol·licitud i validesa en aquest document.

Per a més informació podeu trucar al telèfon d'Atenció a l'Arquitecte 93 306 78 03, de 9 a 15 h de dilluns a dijous i de 9 a 14 h els divendres.

Podeu consultar les Preguntes més Freqüents a la pàgina de FAQ's.