Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Casa Bloc. Autors del projecte: Josep Lluís Sert, Josep Torres Clavé i Joan Baptista Subirana. © Arxiu Històric del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Es convoca un concurs per a la rehabilitació interior de la Llar Casa Bloc

La Fundació Privada Hàbitat3 convoca, amb la col·laboració del COAC, un Concurs d’arquitectura per a la redacció de l'avantprojecte, projecte bàsic, projecte executiu i direcció d’obres de la rehabilitació de la Llar Casa Bloc, a Barcelona. El proper 22 de maig a les 17.30 h es farà una presentació del concurs a la Sala d'Actes del COAC, coincidint amb la Setmana d’Arquitectura. Prèviament, a les 10 h, està prevista una visita guiada a la Casa Bloc per als arquitectes interessats en el Concurs.

Objecte del concurs i tipologia
L’objecte del concurs és l’antiga residència situada a les plantes primera i segona del carrer Residència n.10 de Barcelona. Es tracta d’un concurs a dues voltes, amb intervenció de Jurat, per escollir un equip tècnic al qual s'adjudicarà el contracte per a la reconversió de la residència en "Llar Casa Bloc". El concurs pretén aconseguir una infraestructura òptima d'allotjament social, versàtil i compromesa amb les necessitats actuals, ubicada a la Casa Bloc, que és símbol de l’arquitectura racionalista catalana, concebuda inicialment amb aquesta mateixa finalitat.

El procés de selecció es realitzarà en dues fases. La primera fase tindrà dues modalitats de participació: una en què es valorarà l'experiència dels participants, i una altra en què caldrà presentar una idea o proposta sobre l'objecte del concurs. El jurat farà una selecció de quatre propostes (dues per modalitat), que accediran a la segona fase del concurs. El guanyador rebrà l’encàrrec definit al Plec i la resta de finalistes rebran una compensació econòmica pels treballs realitzats.

El termini per presentar la documentació de la primera fase finalitzarà el 7 de juny de 2017 a les 14 h.

Descarrega aquí les bases i la documentació de la convocatòria.

Consulta el document de preguntes i respostes publicat per la Fundació (29 de maig)


Recupera la presentació del concurs aquí:


15/05/2017
Tornar