Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge grups territorials

GRUPS TERRITORIALS

Els Grups Territorials del Col·legi d'Arquitectes estan formats per arquitectes col·legiats interessats en treballar al costat de la ciutadania per copsar les problemàtiques dels diferents districtes i barris. Els Grups de Treball Territorials tenen com a objectiu teixir relacions entre els arquitectes i els veïns i veïnes, institucions i organitzacions dels seus barris, per tal d'analitzar la situació dels districtes i buscar conjuntament solucions. Per altra banda, els Grups Territorials també tenen com a objectiu apropar l'arquitectura al ciutadans, ja sigui a través d'activitats de difusió (jornades, seminaris, etc.) com d'altres més tècniques relacionades amb dubtes respecte a l'exercici de la professió (normativa o competències, entre d'altres). 

Contacte:
Anna Solé i Tristante
T. 93 306 78 19
desplegamentterritorial@coac.net
 
Actualment, el Col·legi compta amb un Grup Territorial per a cada un dels districtes de la ciutat de Barcelona: Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts, Horta-Guinardó, Sants-Montjuïc, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí. A més, enguany s'han creat els grups de Baix Llobregat, Hospitalet, Garraf-Baix Penedès i Besòs. El Maresme i el Vallès també compten amb els seus grups d'arquitectes.

Cada un dels Grups Territorials es reuneix una vegada al mes en un espai del districte, on es posen en comú inquietuds, propostes i activitats socials i culturals.