Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge arquiescola construïm junts els entorns urbans.

ArquiEscola, el programa educatiu del COAC

Al llarg de la nostra vida ens acompanya l'entorn construït: ens emociona, genera relacions i dinàmiques, redueix les diferències socials... Conscients d'aquest paper vital, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya fa anys que impulsa activament el coneixement de l'arquitectura entre els infants i joves.

En aquesta línia, amb l'aprovació el 2017 de la Llei de l’Arquitectura —que preveu la promoció de l’arquitectura a les escoles—, el COAC va impulsar la creació d'un programa educatiu per apropar l'arquitectura a les aules. D'aquesta convicció neix ArquiEscola, el programa educatiu d'arquitectura del COAC, un projecte curricular i transversal a totes les matèries per apropar l'arquitectura a partir de les noves estratègiques pedagògiques d'ensenyament significatiu i treball per projectes.

ArquiEscola, que compta amb el suport del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, es basa en cinc conceptes bàsics —dimensió, llum, forma, materials i ús—; tres fases —observar, pensar i fer— i quatre conceptes transversals —perspectiva de gènere, diversitat funcional i cultural, sostenibilitat i identitats.

Amb aquest projecte, adreçat als centres de primària i secundària, el COAC vol afavorir la construcció participada dels entorns urbans dels més joves, estimular el seu criteri per decidir sobre els espais que habitem i crear consciència sobre la influència de l’arquitectura en la nostra salut, entre d’altres.