Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
l'Odissea de l'espai
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

XIIIè Curset sobre la intervenció en el patrimoni arquitectònic. Les restes històriques com a material de projecte

Un cop més, la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convida a participar en el Curset que des de 1978 organitza la Comissió de Defensa del Patrimoni Arquitectònic.

El programa de la tretzena edició del Curset s’ha preparat atenent els trets essencials que l’han caracteritzat sempre: la informació, i el debat i la reflexió sobre la metodologia i els criteris de la Restauració, a la llum de la praxis històrica i del context actual de la cultura arquitectònica.

Per facilitar l’assistència dels no residents a la demarcació, es manté l’estructura ideada amb aquesta finalitat: comença un dijous a la tarda, i les xerrades, conferències i visites es fan al llarg d’un cap de setmana. Les dates són també les tradicionals: al voltant del dia de Santa Llúcia, en el qual s’escau enguany la primera jornada.

Com cada any, el Curset és obert a tota mena de professionals i estudiants (de l’arquitectura, la construcció, la restauració, la història, l’arqueologia) i a totes les persones interessades en la intervenció en el patrimoni monumental.

Programa

Butlleta d'inscripció

Diploma

 

Versió per a imprimirPDF version