Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
20 anys de Comissió de defensa del patrimoni arquitectònic (1976-1996)
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

XIXè Curset sobre la intervenció en el patrimoni arquitectònic. 20 anys de Comissió de defensa del patrimoni arquitectònic (1976-1996)

La Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convida un cop més a participar en el Curset que des de 1978 organitza anualment l’antiga Comissió de Defensa del Patrimoni Arquitectònic, avui Àmbit de Patrimoni, i que com ja és tradicional se celebra el mes de desembre, a l’entorn del dia de Santa Llúcia. Com cada any, el Curset és obert a tota mena de professionals i estudiants (de l’arquitectura, la construcció, l’enginyeria, la restauració, la històrica, l’arqueologia) i a totes les persones interessades en la intervenció en el patrimoni monumental.

El programa de la dinovena edició del Curset se centre, enguany, en un aspecte important: la celebració dels vint anys de l’existència de l’antiga Comissió. Per aquest motiu es farà una reflexió sobre l’evolució de la protecció del patrimoni arquitectònic en aquests vint anys, els criteris i la metodologia adoptats i els aspectes tècnics desenvolupats.

Es dedicaran sessions a recordar la tasca realitzada per la Comissió, els seus orígens, vicissituds, influència i projecció exterior; a revisar el treball portat a terme en matèria de patrimoni des de l’Administració local i les Autonomies; a fer una crítica històrica dels darrers vint anys de restauració en Espanya, i a donar una visió del tema des del punt de vista internacional.

I també: Exposició sobre els Vint anys de la Comissió.

Carpeta

Pòster

Programa

Dossier 1

Dossier 2

Dossier 3

Dossier 4

Diploma

Menú del sopar-refrigeri

Tiquets

Targetons de les exposicions

 

 

 

 

Versió per a imprimirPDF version