Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

2a edició del RETAIL WALK

El COAC organitza una 2a edició del RETAIL WALK a l'Illa Diagonal

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Grup de Treball de Retail del COAC organitza el proper dijous 26 de novembre la segona ruta guiada per locals comercials de Barcelona. L'objectiu és compartir com el model de negoci de les marques participants ha influït en la posada en escena als seus punts de venda. Aquest cop, el Retail Walk tindrà lloc al Centre Comercial L'Illa Diagonal i es visitaran, entre d’altres, establiments com ara l’FNAC, Caprabo, Textura o Sfera.

A través dels seus responsables de negoci, directors de marketing i de visual, les botigues seleccionades explicaran quins conceptes d’innovació han aplicat i quines noves estratègies comercials s’han treballat al voltant del consumidor i la seva experiència de compra. Les visites comptaran amb els responsables de negoci dels establiments que hi participen.

La jornada començarà a les 9.30 h a l’auditori FNAC de l’Illa Diagonal, amb una xerrada a càrrec de l’arquitecte Octavi Mestre, responsable de la reforma dels centres comercials L'Illa Diagonal, Pedralbes Centre i L'Ànec Blau, entre altres. Al finalitzar la seva intervenció, la Directora de Màrqueting de l’Illa Diagonal explicarà l’esdeveniment Black Friday, i acte seguit començarà la visita dels locals comercials. Finalment, cap a les 14 h, hi haurà un dinar al restaurant Piscolabis per als que ho desitgin.

L’assistència és gratuïta, exceptuant el dinar, que és opcional i tindrà un cost aproximat de 15 €.Patrocinadors:
              
Mitjans col·laboradors:

 


Col·laboradors:

 
                      
     


15/11/2015
Tornar