Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Curs de Càlcul d'estructures en rehabilitació: fonaments, murs i pilars

Curs de Càlcul d'estructures en rehabilitació: fonaments, murs i pilars

Imatge: 
© Robert Brufau i Niubó

El proper divendres 16 d’octubre començarà la segona part de la 4a edició del curs de Càlcul d’Estructures en Rehabilitació, dirigit per Robert Brufau, doctor arquitecte, que s’impartirà en el marc de la innovadora col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, com són l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes, l’Institut d’Estudis Estructurals, l’Associació de Consultors d’Estructures i la UPC.

L’objectiu d’aquesta col.laboració és sumar esforços en promoure cursos de formació en excel·lència acadèmica dins de l’àmbit de l’Arquitectura i en concret en l’especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació. 

En aquesta 4a edició s'ha dividit el temari en dues parts: CÀLCUL D’ESTRUCTURES EN REHABILITACIÓ: SOSTRES, realitzat durant el mes de juny de 2015 i CÀLCUL D’ESTRUCTURES EN REHABILITACIÓ: FONAMENTS, MURS I PILARS, que s'iniciarà el proper 2 d'octubre. 

Aquest curs està pensat principalment per a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul d'estructures, professionals amb experiència pràctica limitada però ben formats en rehabilitació a nivell teòric.

En aquesta segona part del curs es tractaran els següents temes:

1. Diagrames bàsics estructurals i baixada de càrregues
2. Intervencions en fonamentacions i en contenció de terres
3. Intervencions en pilars
4. Intervencions en estructures muràries
5. Execució i verificacions d'apeuaments
6. Postesat en rehabilitació

Es plantejaran i resoldran, en 6 sessions, una sèrie d’exercicis de càlcul d’estructures habituals en rehabilitació, comprenent des de conceptes bàsics com l’estudi de càrregues d’un edifici, passant per les comprovacions estructurals d’elements concrets, fins a arribar al càlcul de reforços segons les diverses tipologies. En total 12 professors triats entre els millors de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país –tots ells pertanyents a l’Associació de Consultors d’Estructures- impartiran un total de 48 hores presencials retransmeses en directe per videoaula.

Més informació i inscripcions 


2/09/2015
Tornar