Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Acte: “Accessibilitat a les àrees de joc infantil”

El proper 11 d'octubre es celebrarà l'acte "Accessibilitat a les àrees de joc infantil" a les 16 h, a la Sala Mirador, a la seu de Barcelona del COAC.

Aquesta sessió, enfocada a tècnics i professionals del sector de l'arquitectura, l'urbanisme i el joc infantil, posarà el focus en el binomi joc i accessibilitat a l'espai públic. Durant dues hores i mitja, es parlarà sobre les necessitats i contradiccions de l'accessibilitat a les àrees de joc, sobre la normativa real i efectiva i l'accessibilitat a les àrees de joc de Barcelona.

L'acte comptarà amb la presència de la Tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, i la Presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Sandra Bestraten, així com amb la participació dels equips de les propostes més ben valorades per part del jurat del Concurs per a 10 àrees de joc totalment accessibles.

Aquest acte es celebra dins del marc de l'exposició "Cap a una Ciutat jugable per a tothom​", que es pot visitar de dilluns a dissabte de 10 h a 20 h i diumenges de 10 h a 15 h al Centre Obert d'Arquitectura.

Pots seguir la sessió en directe aquí.
Versió per a imprimirPDF version