Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LES BASES DELS PREMIS AJAC XIII

Imatge: 
© AJAC
L’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya us convida a l’acte de presentació que donarà el tret de sortida a la que serà la tretzena edició dels Premis AJAC, adreçats a joves arquitectes i estudiants d’arquitectura menors de 40 anys.

Els Premis van néixer l’any 1996 amb el propòsit de mostrar el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes, i s’han celebrat de manera bianual des de llavors.

Després de gairebé 26 anys de trajectòria, aquesta nova edició incorporarà algunes variacions. En l’acte, els membres de la junta AJAC exposaran quins seran aquests principals canvis. També es revelarà l’eslògan i la identitat visual que acompanyarà aquesta nova edició. Per acabar, s’obrirà una ronda de preguntes on els assistents podran resoldre tots els seus dubtes.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala Mirador del COAC (8a planta) el divendres 2 de desembre a les 19 h, i està obert a tothom. També es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials de l’agrupació i per YouTube.

Us podeu inscriure per assistir presencialment  aquí.

La sessió es podrà seguir online mitjançant el següent enllaç.

Amb el patrocini de: 
logo-hna-ceja-blanca-300x300 | Instituto CastaneraAislux S.A - Lucernarios, Cubiertas, Metacrilatos, Policarbonato
Versió per a imprimirPDF version