Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ÀGORA D'URBANISME 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dimecres 8 de novembre de 2023 ens tornarem a trobar per celebrar la cinquena edició de l’Àgora d’Urbanisme, aquesta vegada en format exclusivament presencial i a la sala d’actes del COAC!

L’Àgora d’Urbanisme és un esdeveniment anual promogut i organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC). Va néixer l’any 2018 arran d’un conveni entre l’Agrupació, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (DTES).

L'esdeveniment té la vocació de consolidar-se com un espai de referència de l’activitat de l’urbanisme a Catalunya, de trobada entre tècnics i responsables a diferents nivells, tot construint un catàleg d’experiències destacades, ja sigui pel seu interès tècnic, per actuar en un espai emblemàtic, per gestionar aspectes complexos, per la innovació que aporten, pel debat que poden generar…

Així, recuperem l’espai per trobar-nos i compartir impressions, veure’ns amb els companys i companyes i dinar plegats a peu dret al mateix COAC. Per a més informació, visita la pàgina de l’Àgora d’Urbanisme.

Consulta el programa de la jornada

Inscriu-t'hi!

Preu agrupat 10€
Preu no agrupat 45€ 

Agrupa’t i gaudeix dels descomptes!
La quota anual de l’AAUC és de 35€, amb una bonificació del 100% per menors de 40 anys. En cas que et vulguis agrupar a l’AAUC, la quota serà vàlida per a l’any 2024. Sol·licita aquí l’alta.

Versió per a imprimirPDF version