Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El procés de codisseny de l’edifici de cohabitatge Cirerers

El procés de codisseny al cohabitatge Cirerers: construcció en fusta, eficiència energètica i economia

Imatge: 
Edifici de cohabitatge Cirerers. Celobert
El proper 16 de març l'AuS organitza una nova jornada a càrrec de l'arquitecte Diego Carrillo i l'enginyer David Fernàndez, membres de Celobert, l’equip redactor del projecte de l'edifici de cohabitatge Cirerers, de 32 habitatges socials a Nou Barris (Barcelona).

Promogut per la cooperativa en cessió d'ús Sostre Cívic, el projecte va guanyar el concurs de solars per cohabitatge llençat per l'Ajuntament de Barcelona l’any 2017.

El projecte és resultat d'una aposta valenta per l'ecologia i la vida comunitària, en un barri situat en els límits de la ciutat de Barcelona.  En la presentació es compartirà quin ha estat el procés de disseny de l'edifici i en particular el diàleg estret i sempre complexe entre l'arquitectura i l'enginyeria.

Amb les seves 8 plantes és avui l'edifici de fusta més alt de l'estat. Ha estat  dissenyat sota criteris de construcció sostenible basats en l'estàndard Passivhaus i en l'ús de materials de baix impacte ambiental, i  és resultat d'un procés participatiu amb les futures usuàries.

Tot plegat és una aposta innovadora que fa avançar el sector cap a la lluita contra el canvi climàtic i la defensa del dret a l'habitatge i a la ciutat.

Programa de l'acte:

18:30 h Presentació a càrrec de Toni Escudé, vocal de la junta d'AuS
18:35 h Explicació del projecte a càrrec de Diego Carrillo, arquitecte, i David Fernández, enginyer
 20:00 h Debat i preguntes
 20:30 h Cloenda

La sesió es podrà seguir en directe a través del següent enllaç.
Versió per a imprimirPDF version