Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Arq2Arq plataforma colaborativa entre arquitectes

ARQ2ARQ, la plataforma que connecta als Arquitectes per ampliar les col·laboracions

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

A l’apartat de la Borsa de Treball, hi trobareu l'aplicació ARQ2ARQ (d'arquitecte a arquitecte), la qual permet trobar arquitectes especialistes en tots els camps de la professió, encara que siguin molt específics.

L'objectiu d'aquesta eina és donar resposta a qualsevol mena d'encàrrecs de professionals. L'arquitecte col·legiat pot fer servir aquesta plataforma per trobar col·laboradors, essent ell mateix qui s'hi posa en contacte.

L'ARQ2ARQ permet crear un perfil personal amb les dades bàsiques de contacte de que disposa el COAC, i els objectius de treball de cada arquitecte. L'experiència professional s'ha de justificar al currículum, que s'ha d'incloure perquè els interessats puguin verificar-ne el nivell.

El seu funcionament

Per entrar a l'aplicació, es demanen un nom d'usuari i una paraula clau, que són les mateixes que es requereixen per a qualsevol servei d'ús exclusiu per a arquitectes. Una vegada a dins de l'aplicació s'han de complimentar les dades personals i penjar el curriculum vitae en PDF. Quan s'han informat totes les dades, es poden començar a fer Cerques per obtenir els possibles col·laboradors.

Inicia't en l'ARQ2ARQ

4/12/2020
Tornar