Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
campus universitari

Festa d'Arquitectura de Les Corts: "Construïm la ciutat inclusiva: la ciència, la tècnica i l’art al carrer!"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Festa de Cloenda de la Setmana d’Arquitectura es farà al Campus Sud de Les Corts.

L'objectiu és reivindicar un campus universitari més verd i inclusiu, que afavoreixi la interacció amb els diferents estudiants universitaris i amb tota la població en general, especialment els caps de setmana, amb la creació d’espais culturals i d’aprenentatge oberts a tothom.

Organitzada pel Grup d’Arquitectes de Les Corts amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’ETSAB, el Grup Obert d’Arquitectura i Accessibilitat i el Museu de Matemàtiques de Catalunya, es portaran a terme tallers de construcció per generar ombres amb materials reciclats i tallers d’accessibilitat per experimentar anar amb antifaç o cadira de rodes per un habitatge per tothom. Tota una sèrie d’activitats organitzades per imaginar un campus universitari més habitable i inclusiu.

Activitats programades
11 h - Benvinguda

11.30 h - 14 h - Experimentació d’ús d’habitatges accessibles dibuixats al terra asseguts amb una cadires de rodes i antifaços. Posa’t a la pell! Grup Obert d'Arquitectura i Accessibilitat del COAC

11.30 h - 14 h - Tallers de construcció amb materials reciclats per generar ombres de la mà de l’assignatura Tecnologies de Baix Cost de l’ETSAB-UPC

11.30 h - 14 h- Taller cúpules de Leonardo (Museu de Matemàtiques)

13 h – Recital poemes Joan Margarit

13.45 h - Plantació d’arbres i Cloenda, de Joan Ramon Riera, regidor del Districte de Les Corts i regidor d’Infància, Joventut i Persones Grans; i Estanislau Roca, arquitecte i impulsor de "Campus de la Diagonal. Un projecte urbà".


Consulta tota la informació de la festa

Maphaton a la Festa d'Arquitectura 2020
El 10 d'octubre del 2020 es va celebrar la Festa d'Arquitectura de Les Corts al Campus Sud de la Zona Universitària, amb l’objectiu de millorar la connexió de la Zona Universitària amb la resta del districte.

Un dels primers elements d’integració urbana és treballar en la supressió de barres arquitectòniques a l’espai públic, sumant-nos a la mesura de govern del Districte de les Corts per ser el districte més inclusiu de la ciutat, posant el focus en la innovació social i l’atenció a totes les persones més enllà de les seves capacitats.

Veieu-ne el resultat, un tast de la Festa del 2021

Versió per a imprimirPDF version