Assessorament gratuït a arquitectes emprenedors

Assessorament gratuït a arquitectes emprenedors

Imatge: 
© Julian Santacruz | Creative Commons
Amb la voluntat de donar suport als arquitectes emprenedors que vulguin posar en marxa i desenvolupar el seu projecte d'autoocupació, el Servei d'Emprenedoria i Innovació del COAC col·labora amb la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya per assessorar els arquitectes de manera gratuïta en el moment de posar en marxa la seva idea de negoci.

Assessorament gratuït per a la creació d'empreses
Si teniu una idea de negoci, podeu sol·licitar orientació i tutorització per a l'elaboració del vostre pla d'empresa: avaluació de la viabilitat del projecte, aspectes fiscals, jurídics, socials i laborals relacionats amb el procés de creació de l'empresa. Així mateix, us informarem sobre avantatges, subvencions, ajuts i recursos existents en l'àmbit de la creació d'empreses.

Assessorament gratuït en les primeres fases de l'empresa 
Si ja teniu l'empresa creada i necessiteu recolzament, el servei us pot orientar, mitjançant reunions periòdiques, durant els tres primers anys de vida de l'empresa, amb l'objectiu que pugueu reduir les probabilitats de fracàs i augmentar la competitivitat. 

Podeu posar-vos en contacte amb el Servei d'Emprenedoria al telèfon 93 552 08 45 o enviant un correu electrònic a emprenedoria@coac.net

Més informació

 

6/11/2015
Tornar