Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle Urbanisme, Dret i Jurisprudència: debat al voltant de les reserves per a l'habitatge protegit en sòl urbà consolidat

Imatge: 
Pexels
El proper 23 de gener continua el Cicle sobre Urbanisme, Dret i Jurisprudència amb una segona jornada que girarà al voltant de les reserves per a l'habitatge protegit en sòl urbà consolidat.

Organitzat pel COAC i la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge, aquesta sessió tindrà lloc a les 18.30 h a la Sala d'actes i comptarà amb la presència de Luciano Parejo Alfonso, Catedràtic de Dret Administratiu. Parejo ha ocupat diverses posicions en facultats de renom, ha dirigit més de 30 tesis doctorals, és l'autor de nombrosos llibres, més de 300 estudis i articles en la seva especialitat científica.

La presentació anirà a càrrec de Judith Gifreu, codirectora de la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge, i la taula de debat estarà formada per Janet Sanz, segona tinent d'alcaldia, Àrea d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat; Xavier Vilajoana, president de l'APCE (Associació de Promotors i Constructors d'Edificis de Catalunya), i Montserrat Pareja, codirectora de la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge. L'encarregat de moderar serà Juli Ponce Solé, també codirector de la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge.

Inscripcions
Us hi podeu inscriure aquí.

Coorganitzat amb:
 

 

Versió per a imprimirPDF version