Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge del cartell d'aniversari Comissió Dones Intercol·legial

Jornada de celebració per al cinquè aniversari de la Comissió de Dones i d'Igualtat de la Intercol·legial

Imatge: 
La Intercol·legial

El proper 4 d’octubre a les 18 h, la seu de l’ICAB acollirà l’acte en commemoració del cinquè aniversari de la Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial.

La trobada, que porta per títol ‘Cinc anys treballant per l’equitat en el món professional’, comptarà amb dues taules rodones per debatre els reptes de futur de les dones professionals.  

La primera estarà dedicada a l’àmbit estratègic. Moderada per Núria de José, del Col·legi de Periodistes de Catalunya, abordarà, des dels àmbits de la tecnologia, la salut, les TIC, les organitzacions i l’educació, els reptes del dia a dia de les professionals amb la participació d’Irene Josa, del Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya; Mercè Civit, del Col·legi de Treball Social de Catalunya; Karina Gibert, del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya; Joana Amat, del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida i d’Alicia Linares, del Col·legi de Pedagogia de Catalunya.   

De l’altra, la taula institucional servirà per conèixer les eines i projectes de les diverses administracions que treballen per a la igualtat, moderada per Sandra Bestraten, presidenta Comissió Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial i presidenta de la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. N’han format part Tània Verge, consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya; Lluïsa Moret, presidenta de la Diputació de Barcelona; Ma Eugènia Gay, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona; i Iolanda Aguilar, secretària per a l’Administració de Justícia, per delegació de la consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

L’acte finalitzarà amb una lectura de conclusions i un espectacle de dansa. Les inscripcions es poden fer mitjançant un correu electrònic a intercat@icab.cat.

 Cinc anys defensant les dones en el món professional 
L’Associació Intercol·legial és l’única entitat que agrupa a 90 col·legis professionals i que aposta per abordar directament la política d’igualtat i d’altres qüestions com el lideratge femení i les dificultats de les dones per accedir a càrrecs directius.

El 2018 va crear la Comissió de Dones i d’Igualtat, un organisme que treballa en pro de la promoció de les dones professionals en la societat i les polítiques d’igualtat. En aquests cinc anys, la Comissió ha organitzat conferències, jornades de networking i altres activitats per donar visibilitat al paper desenvolupat per les dones en la societat actual i, en especial, en l’àmbit dels col·legis professionals. També ha treballat per formular estratègies comunes per donar visibilitat a les dones en tots els àmbits i per al foment de polítiques de paritat i d’igualtat, amb especial atenció a qüestions com la bretxa salarial. 

 

Versió per a imprimirPDF version