Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Vine a l'Assemblea!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Benvolgudes i benvolguts companys, 

La pandèmia de la Covid1-9 va fer que l’estat declarés l’Estat d’Alarma que va paralitzar la vida ordinària de ciutadans, empreses i institucions. 

En aquest context es va fer necessari buscar la possibilitat de no aturar la gestió del COAC mitjançant mesures excepcionals, com va ser l’habilitació del sistema de votacions telemàtiques que permetés la celebració i votació virtuals a les assemblees generals, com a recurs extraordinari. 

Ara, un cop derogat l’estat d’alarma i retornats a la vida ordinària prèvia a la situació de pandèmia, i segons els Estatuts col·legials, hem de reprendre la presencialitat de les assemblees generals i el sistema de votacions a mà alçada o per delegació de vot, previst com a sistema ordinari. Està previst que es puguin seguir per videostreaming però sense la possibilitat del vot. 

A l’assemblea, com a màxim orgue de govern del coac, podrem debatre entre tots, si hem de modificar o no el sistema de votacions. 

Així, us convidem a la celebració, el proper 20 de desembre de les Assemblees Generals Extraordinària i Ordinària de la nostra Corporació a la Sala d’Actes de la seu a Plaça Nova, 5. Us n’adjuntem la convocatòria i ordre del dia definitiu d’ambdues assemblees. 

Us hi esperem, 

Guim Costa
Degà del COAC

Consulta l'ordre del dia definitiu

7/12/2022
Tornar